Kummilapsityö

image description

Keräyksen tuotto käytetään kummilasten hyväksi ulkomailla kansainvälisen Pelastusarmeijan kautta.

Pelastusarmeijan kummilapsityötä on tehty Suomessa jo vuodesta 1969. Kummilapsityön tarkoituksena on tarjota kehitysmaiden lapsille mahdollisuus koulunkäyntiin ja sen myötä parempi alku elämään. Kummien tuki antaa lapselle mahdollisuuden käydä koulussa ja saada ravitsevaa ruokaa. Lapsi saa lisäksi ohjausta monissa sellaisissa asioissa, jotka liittyvät hänen kehitykseensä ja kasvuunsa.

Pelastusarmeijan kansainvälisyys antaa meille hyvät yhteydet avustuskohteisiin ja paikallisiin pelastusarmeijalaisiin yhteyshenkilöihin. Heidän tehtävänään on myös välittää Suomeen tietoja lapsista ja heidän tarpeistaan kohdemaassa. Kummikohteinamme on esikouluja, koulukeskuksia, turvakoteja, sosiaalikeskuksia ja lastenkoteja. Yksittäisten kummilasten sijaan autamme kummikohteidemme lapsia tasapuolisesti – näin lapset eivät joudu eriarvoiseen asemaan ja voimme auttaa laajempaa yhteisöä. 

Tutustu Pelastusarmeijan kummityön visioon ja tavoitteseen


Suomalaiset kummit auttavat nykyisellään kahdeksan maan kummilapsia. Kohdemaat ovat Indonesia, Pakistan, Kongo (Brazzaville), Mosambik, Tansania, Bolivia, Brasilia ja Paraguay.

Kustannukset  

Kummikohdekohtainen vuosimaksu on tänä vuonna 180 €. Hinta on sama kohdemaasta riippumatta. Tämän maksun kummit sitoutuvat maksamaan joko kertamaksuna tai useammissa erissä. Kummirahat lähetetään kohdemaahan järjestömme kautta, ja paikallinen yhdyshenkilö huolehtii rahojen välittämisestä edelleen niihin kummikohteisiin, joihin ne on tarkoitettu. Maksuista vähennetään  5 % hallinnollisiin kuluihin, esim. posti- ja pankkikuluihin. Rahat lähetetään kohdemaihin kaksi kertaa vuodessa.

Katso keräyslupa

Keräystili: FI68 8000 1800 9587 70 (DABAFIHH)
Viitenumero: 2202


Yhteydenpito

Kummit saavat uutiskirjeitä ja kuvia tukemastaan kummikohteesta. Kirjeet käännetään suomeksi. Kummit saavat myös kaksi kertaa vuodessa kummiraportin, jossa kerrotaan kummikohteiden saama avustusten määrä ja kummilapsityön kuulumisia.

image description

Lahjoita

Pelastusarmeija on syvästi kiitollinen kaikista saamistaan lahjoituksista. Autamme sinun avullasi.

image description

Lahjoituskohteet

Pelastusarmeijalla on monta hyvää lahjoituskohdetta. Etsi sopiva lahjoituskohde juuri sinulle!

image description

Testamentti

Olemme syvästi kiitollisia heille, jotka päättävät huomioida Pelastusarmeijan testamentissaan.