Kummilapsityö

image description

Keräyksen tuotto käytetään kummilasten hyväksi ulkomailla kansainvälisen Pelastusarmeijan kautta.

Pelastusarmeijan kummilapsityötä on tehty Suomessa jo vuodesta 1969. Kummilapsityön tarkoituksena on tarjota kehitysmaiden lapsille mahdollisuus koulunkäyntiin ja sen myötä parempi alku elämään. Kummien tuki antaa lapselle mahdollisuuden käydä koulussa ja saada ravitsevaa ruokaa. Lapsi saa lisäksi ohjausta monissa sellaisissa asioissa, jotka liittyvät hänen kehitykseensä ja kasvuunsa.

Pelastusarmeijan kansainvälisyys antaa meille hyvät yhteydet avustuskohteisiin ja paikallisiin pelastusarmeijalaisiin yhteyshenkilöihin. Heidän tehtävänään on myös välittää Suomeen tietoja lapsista ja heidän tarpeistaan kohdemaassa. Kummilapsiksi valitaan lapsia, joihin on saatu yhteys Armeijan lastenkodeissa, sosiaalikeskuksissa, kouluissa tai oppilaskodeissa.

Suomalaiset kummit auttavat nykyisellään kahdeksan maan kummilapsia. Kohdemaat ovat Indonesia, Pakistan, Kongo (Brazzaville), Mosambik, Tansania, Bolivia, Brasilia ja Paraguay.

Kustannukset  

Kaikkia maita koskeva kummilapsikohtainen vuosimaksu on tänä vuonna 180 €. Tämän maksun kummit sitoutuvat maksamaan joko kertamaksuna tai useammissa erissä. Kummirahat lähetetään kohdemaahan järjestömme kautta, ja paikallinen yhdyshenkilö huolehtii rahojen välittämisestä edelleen niihin kummikohteisiin, joihin ne on tarkoitettu. Maksuista vähennetään  5 % hallinnollisiin kuluihin, esim. posti- ja pankkikuluihin. Rahat lähetetään kohdemaihin kaksi kertaa vuodessa.

Katso keräyslupa

Keräystili: FI68 8000 1800 9587 70 (DABAFIHH)
Viitenumero: 2202


Yhteydenpito

Lapsilta tuleva ja lapsille lähtevä posti välitetään yhdyshenkilön kautta. Kummilapsityön toimisto huolehtii lapsille tarkoitetun postin kääntämisestä lapsen omalle äidinkielelle. Lapsia voi muistaa heidän merkkipäivinään tai muulloinkin pienin tervehdyksin ja kuvin. Kirjeessä ei saa lähettää rahaa, vaan kaikki lähetetään kummilapsityön toimiston kautta!

image description

Lahjoita

Pelastusarmeija on syvästi kiitollinen kaikista saamistaan lahjoituksista. Autamme sinun avullasi.

image description

Lahjoituskohteet

Pelastusarmeijalla on monta hyvää lahjoituskohdetta. Etsi sopiva lahjoituskohde juuri sinulle!

image description

Testamentti

Olemme syvästi kiitollisia heille, jotka päättävät huomioida Pelastusarmeijan testamentissaan.