Liity Pelastusarmeijan kuukausilahjoittajaksi

image description

Sinun säännöllinen lahjoituksesi auttaa lapsia, nuoria ja aikuisia, yksinäisiä ja perheitä. Sinun tuellasi me voimme auttaa kotimaan vähäosaisia.

Kuukausilahjoitus perheille voi olla iso apu vaikeassa elämäntilanteessa

Auta ihmistä- keräyksen kautta voit auttaa meitä auttamaan lapsia, lapsiperheitä, perheitä, yksinhuoltajia, vanhuksia, nuoria ja yksineläviä, jotka näinä vaikeina aikoina tarvitsevat tukea.

Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Asiat voivat muuttua hetkessä. Syynä voi olla työttömyys, avioero, omaisen kuolema, sairaus tai koko kansakunnan ja yhteiskunnan rakenteita koetteleva epidemia, kuten nyt. Yksilön kokema sairastuminen tai taloudellinen ahdinko heijastuu usein myös muihin, perheissä erityisesti lapsiin.

Juuri näissä tilanteissa Pelastusarmeija on monelle viimeinen turvaverkko.

Voit olla ratkaisevassa asemassa auttamassa ja kuukausilahjoitus voi olla iso apu yllättävässä tilanteessa. Elämässä voi tulla yllättäviä tilanteita, joihin ei ole osannut tai voinut etukäteen varautua ja silloin on lohduttavaa tietää, että apua on tarjolla.

Yllättävät tapahtumat saattavat kääntää talouden nurin ja estää jatkamasta elämää eteenpäin tavalliseen tapaan. Hankalassa tilanteessa on tärkeää tietää, että on olemassa erilaisia turvaverkkoja, kuten Pelastusarmeija, joista voi saada apua ja tukea. Kuukausilahjoitus perheille saattaa olla merkittävänä apuna vaikeassa tilanteessa. Pienillä teoilla voi olla valtava merkitys toisen ihmisen elämään. Kuukausilahjoituksien avulla voidaan auttaa monia vähäosaisia, pienikin säännöllinen lahjoitus auttaa saamaan aikaan suuria muutoksia.

Auta ihmistä -keräyksen varoin voimme auttaa ihmisiä osastojemme kautta ympäri Suomen – nyt ja myös pitkin vuotta. Apu voi tilanteesta riippuen olla ruokaa, taloudellista apua pahimman yli tai muuta neuvontaa ja tukea. Eri ihmiset tarvitsevat apua eri asioissa.

Auta Ihmistä -keräyksellä autetaan kaikkia heitä.

Pienikin säännöllinen lahjoitus tekee suuria: yhdessä olemme enemmän. Kiitos, että välität! 

Liity kuukausilahjoittajaksi! 

Katso keräyslupa

 

image description

Lahjoita

Pelastusarmeija on syvästi kiitollinen kaikista saamistaan lahjoituksista. Autamme sinun avullasi.

image description

Lahjoituskohteet

Pelastusarmeijalla on monta hyvää lahjoituskohdetta. Etsi sopiva lahjoituskohde juuri sinulle!

image description

Testamentti

Olemme syvästi kiitollisia heille, jotka päättävät huomioida Pelastusarmeijan testamentissaan.

image description

Tule vapaaehtoiseksi

Haluatko tehdä vapaaehtoistyötä Suomessa? Osallistu antoisaan vapaaehtoistoimintaan omalla paikkakunnallasi.