Anna aikaasi. Autat. Tule mukaan vapaaehtoistyöhön.

 

Hyväntekeväisyys on hieno tapa toteuttaa yrityksen yhteiskuntavastuuta ja samalla parantaa yrityskuvaa asiakkaiden silmissä. Kun yrityksesi tai yhteisösi haluaa tukea hyviä asioita, Suomen Pelastusarmeija tarjoaa useita mahdollisuuksia toteuttaa yhteiskuntavastuuta. 

Oletko yksityishenkilö? Siirry tänne

Mitä yrityksesi voisi tehdä?

Olisiko yrityksesti valmis antamaan henkilökunnalle mahdollisuuden osallistua vapaaehtoistyöhön työajalla? Kyse voi olla parista tunnista tai muutamasta päivästä vuoden aikana. Työntekijät voisivat olla mukana:

  • joulupatavahtina
  • sosiaalipalvelussa
  • ruokajakelussa 
  • osastojen, kerhojen ja partioiden toiminnassa 
  • Pelastusarmeijan kirpputorilla

Hyvää myös työntekijöillesi

Vapaaehtoistyössä työntekijäsi tutustuvat uusiin ihmisiin ja luovat uusia verkostoja. He oppivat kenties uusia taitoja ja saavat itseluottamusta.

Onpa asiasta ihan tutkittuakin tietoa: vapaaehtoistyötä tekevät ihmiset ovat keskimäärin onnellisempia, terveempiä ja elävät pidempään. Ja mikä parasta, auttamisesta tulee hyvä mieli!

Järjestä työpaikallesi väliaikainen kierrätyspiste!

Kierrätyskampanjan avulla yrityksesi työntekijät pääsevät eroon turhasta tavarasta, ja auttavat samalla yhteiskuntamme vähäosaisia. Tavarasta irtautuminen tapahtuu helposti - työntekijät ottavat kierrätettävät tavarat mukaansa töihin, ja jättävät ne ennalta sovittuun luovutuspisteeseen. Yrityksen tulee ainoastaan päättää kampanjalle sopiva ajankohta sekä järjestää tilapäinen luovutuspiste tavaroille. Kampanja voi kestää yrityksessä esimerkiksi yhden viikon ajan, jonka jälkeen Pelastusarmeija käy noutamassa tavarat pois. Helppoa ja vaivatonta! 

Ilmoita yrityksesi mukaan kampanjaan täyttämällä alla oleva lomake (mainitse kierrätyskampanja kohdassa vapaa viesti).

 

Katsotaan yhdessä miten yrityksesi voisi olla mukana

Mikäli haluat tietää lisää yritysyhteistyöstä, täytä lomake ja lähetä se. Ette vielä tässä vaiheessa sitoudu mihinkään. Otamme sinuun yhteyttä ja jutellaan lisää.