Frälsningsarmén

Olemme kansainvälinen liike ja evankelikaalinen yhteisö maailmanlaajuisessa kirkossa. Julistuksemme perustuu Raamattuun ja palvelumme on lähtöisin rakkaudesta Jumalaan. 

Lue lisää

Hjälp! 

Pelastusarmeija on toiminut Suomessa yli 125 vuoden ajan, ihmisten apuna ja ihmisten auttamana. Sortovuosien, sisällissodan, maailmansotien ja lamojen koettelema maa on saanut Pelastusarmeijalta sekä materiaalista että henkistä apua kaikissa historiansa vaiheissa. 

Lue lisää

 

Socialt bistånd

Seinään maalatut sanat ’Soppaa, saippuaa, sielunhoitoa” sopii motoksi näyttelylle, joka kertoo Pelastusarmeijan yli 125-vuotisesta taipaleesta Suomessa.

Lue lisää

Daghem

Kansainvälinen Pelastusarmeija toimii 127 maassa ja 175 eri kielellä. Toimintaa johdetaan Kansainvälisestä päämajasta käsin. Lontoossa sijaitseva päämaja toimii Pelastusarmeijan johtajan, Kenraali André Coxin alaisuudessa.

Lue lisää

Barn och ungdom 

Uusitussa opin käsikirjassa kerrotaan siitä, mihin pelastusarmeijalaiset uskovat. 11 opinkappaletta johdattelevat uskomme ytimeen.

Tutustu

Återanvändning

Sotahuuto on Pelastusarmeijan lehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Se kertoo Pelastusarmeijan maailmanlaajuisesta työstä ja tarjoaa artikkeleissaan hyvää sanomaa.

Tilaa