Keräyspisteet

image description

Kaikki Turun alueen ja Rauman keräyslaatikot sekä osa pääkaupunkiseudun keräyslaatikoista ovat toistaiseksi pois käytöstä. Myymälämme ottavat lahjoituksia vastaan normaalisti* 

*Poislukien Turun Länsikeskuksen myymälä, joka ei toistaiseksi ota vastaan lahjoituksia.

Kultainen ohje lahjoittajalle: Lahjoita vain sellaista tavaraa, jota voisit itsekin ostaa ja käyttää.

Viallisen materiaalin käsittely vie Pelastusarmeijan resursseja ja aiheuttaa kuluja. Huolehdithan, että lahjoituksesi on käyttö- tai myyntikuntoinen. Lahjoituksesi annetaan joko suoraan avuntarvitsijalle tai myydään Pelastusarmeijan myymälässä tuottojen ohjautuessa kotimaan hyväntekeväisyystyöhön.

Tärkeää! Valitettavasti emme ota vastaan rikkinäisiä, likaisia tai muuten myyntikelvottomia tavaroita, 70–90-luvun tietosanakirjoja emmekä vanhoja pesukoneita, jääkaappeja, pakastimia tai televisioita. Turvallisuussyistä emme myöskään ota vastaan turvaistuimia, kypäriä tai muita vastaavia turvavälineitä. 

Kiitos avustasi!


Keräyspisteet

(sijainnit löydät täältä)

Kun tuot vaatteita tai särkymättömiä pienesineitä keräyslaatikoihin, pakkaa ne muovipusseihin, jotta ne säilyisivät kuivina ja puhtaina. Kaikkein suurimpia muovisäkkejä ei kannata käyttää, koska ne eivät välttämättä mahdu keräyslaatikkoon. 

Keräyslaatikkomme tyhjennetään vähintään kerran viikossa. Jos havaitset, että keräyslaatikko on tukossa tai täynnä, olethan yhteydessä meihin. 

Noutopalvelu

Pääkaupunkiseudun noutopalvelun toiminta on toistaiseksi tauolla.
Tampereen noutopalvelu on toiminnassa.

Helsinki 

ma–pe klo 8–17
puh. 09 8770 270 

Tampere  

ma–pe klo 10–17
puh. 044 757 7964