Laita hyvä kiertämään

image description

Yritykselle

”Laita hyvä kiertämään” -kampanja auttaa yhteiskuntamme vähäosaisia ja yrityksesi työntekijöitä jaksamaan arjessa. Tavoitteena on logistisesti fiksuimmalla tavalla luopua ylimääräisestä käyttökelpoisesta tavarasta. Työntekijä ottaa tavarat mukaan töihin ja jättää ne luovutuspisteeseen, josta käymme noutamassa ne sovittuna ajankohtana.

Operaatio säästää ihmisten aikaa ja energiaa tärkeämpiin tehtäviin. Samalla yrityksesi helpottaa vähäosaisempien arkea laittamalla hyvän kiertämään vaivattomasti ja ympäristöä rasittamatta.

Täytä ilmoittautumislomake ja koordinaattorimme hoitavat loput.

 

Sinulle

Kotisi varastotiloihin on kertynyt hyvälaatuisia ja käyttökelpoisia tavaroita, joille et aikoihin ole keksinyt käyttöä. Mitä jos ottaisit niitä mukaan työpaikallesi ja luovuttaisit tarvitseville, vaikka esine kerrallaan? Antamisen helppous ja ilo voittavat aina varastoimisen vaivan.

Vastaa mielessäsi seuraaviin väittämiin:
1. Tavaranpaljous vähentää siivouskertoja.
2. Kierrättäminen on luonnonvaroja säästävää toimintaa.
3. Hyvinvointi ei lisäänny tavaramäärän myötä.

Jos vastasit yhteenkin väittämään myöntävästi, ota esineitä mukaan työpaikallesi ja jätä ne luovutuspisteeseen. Mikäli työnantajasi ei vielä ole mukana kampanjassa, kerro asiasta työpaikallasi.


image description

Keräyspisteet

Tietoa kierrätyspisteistä ja niiden ylläpitäjien yhteystiedot.