Miten kierrätän?

image description

Kierrättäminen säästää luontoa ja kukkaroa. Kierrättämällä annat esineelle uuden mahdollisuuden tuottaa iloa jollekin toiselle.

Keräyslaatikoihin ja myymälöihimme voit lahjoittaa ehjiä ja puhtaita vaatteita, tavaroita ja kodin pienesineitä.  

Mitä voit lahjoittaa

Vaatteita, kenkiä, asusteita, astioita, sisustustarvikkeita, kodintekstiilejä, kirjoja, leluja, urheilutarvikkeita, dvd- ja cd-levyjä, kodin pienelektroniikkaa, kuolinpesiä. Lahjoittaessasi huonekaluja voit olla suoraan yhteydessä lähimpään myymälään tai Tampereen alueella Tampereen noutopalveluun.

Tärkeää! Viallisen materiaalin käsittely vie Pelastusarmeijan resursseja ja aiheuttaa kuluja. Varmistathan, että lahjoituksesi on käyttö- tai myyntikuntoinen. Lahjoituksesi myydään Pelastusarmeijan myymälässä tuottojen ohjautuessa kotimaan hyväntekeväisyystyöhön.

Ethän lahjoita

Rikkinäisiä, likaisia tai muuten myyntikelvottomia tavaroita, tietosanakirjoja tai vanhoja pesukoneita, jääkaappeja, pakastimia tai televisioita. Turvallisuussyistä emme myöskään ota vastaan turvaistuimia, kypäriä tai muita vastaavia turvavälineitä.

Lahjoittamalla Pelastusarmeijalle tuet monta hyvää asiaa:

  • Annat apusi Suomessa vaikeassa tilanteessa oleville ihmisille, kuten työttömille, vähävaraisille, yksinhuoltajaperheille, vanhuksille ja syrjäytyneille
  • Käyttökelpoiset tavarat ja vaatteet saavat lahjoituksen kautta uuden elämän
  • Edistät suomalaista työtä ja työllistämistä sekä uudelleenkoulutusmahdollisuuksia 
  • Säästät luontoa käyttämällä tavaroita uudelleen