Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Aurinkoista toukokuuta! Täällä Iltalassa nautimme jo ajoittain lämmittävästä auringosta ja odotamme kesän tuloa. Tulevana kesänä uudistamme takapihaamme uusin istutuksin ja kävelyreitein. Olemme saaneet myös toivottaa joukkoomme tervetulleeksi uuden fysioterapeuttimme Merin. Merin työnkuvaan kuuluu mm. asiakkaidemme   yhteisten ryhmien järjestäminen, erilaisten aktiviteettien ohjaaminen sekä myös henkilökuntamme ergonimiaohjaus. 

Toukokuun aikana meitä laulattavat  Ullan karaoke 10.5, Esa Aapro 19.5 sekä Siskot ja Simot 23.5 järjestettävän musiikki- ja tanssitapahtuman myötä. Tuomiokirkkoseurakunnan hartaus järjestetään 25.5. Kevät- ja kesävaatteita voi täydentää 24.5 Seniorishopin myyntirekeistä. Lisäksi vapaaehtoisvoimin jäerjestetään koko yksikön yhteinen ulkoiluiltapäivä 26.5. 

Arki Iltalassa kulkee tuttuun tapaan nauttimalla ulkoilmasta omalla takapihallamme sekä lähialueella ja järjestämällä asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin,  Pelastusarmeijan kappalainen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

Vierailuihin liittyvissä kysymyksissä  voit aina soittaa hoitajillemme. Autamme mielellämme vierailua koskevissa asioissa varmistaaksemme turvallisen ja onnistuneen  tapaamishetken.

Autoilijoille on lisätty parkkipaikkoja vanhojen paikkojen (viherlaaksonrannan sisääntulolla) lisäksi A-siiven taakse. Ajosuunta on myös muuttunut yksisuuntaiseksi ja se on ohjeistettu liikennemerkein. Uudistetulle etupihallamme oleva huvimaja tullaan ottamaan käyttöön kuluvan kevään aikana ja siellä on  mahdollista jatkossa viettää aikaa ja  tavata myös omaisia.

https://www.espoo.fi/fi/vierailut-hoivakoteihin-ja-asumisyksikoihin

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.


VKO 22

Osasto1

Osasto2

Maanantai: bingoMaanantai:  aivojumppa
Tiistai: terassijumppaTiistai: tuolijumppa
Keskiviikko: musiikkituokioKeskiviikko: bingo
Torstai: pallopelitTorstai: terassijumppa
Perjantai:tuolijumppaPerjantai: toivemusiikkia
Lauantai:  ulkoilupäiväLauantai: ulkoilupäivä 
Sunnuntai:  Jumalanpalvelus, aivojumppaSunnuntai:  Jumalanpalvelus, naistenpiiri

VKO 23


Osasto1

 Osasto2

Maanantai: aivojumppa Maanantai
Tiistai: iloa liikkeestä Tiistai
Keskiviikko: bingoKeskiviikko: Karakallion laulaja
Torstai: Karakallion laulajatTorstai
Perjantai: toivemusiikkiaPerjantai
Lauantai: ulkoilupäiväLauantai: ulkoilupäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, aivojumppaSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri


Ruokalista

Viikot 22-23

Löydät viikottain vaihtuvat ruokalistamme täältä.

Avaa ruokalista


Löydät meidät nyt myös Instagramista!

Käy tutustumassa ajankohtaisiin kuviin alla olevasta linkistä.

ILTALAN INSTAGRAM


Katso aiempien vuosien tapahtumia täältä.

Kuvagalleria