Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Toukokuun myötä lähestymme kesää ja aurinkokin on ilmestynyt iloksemme sekä lämmöksemme. Toukokuussa  nautimme musiikkiesityksistä  mm. Esa Aapron ja ANKA-ryhmän sävelin,  Äiteienpäivää vietämme tuttuun tapaan kakkua syöden ja antamalla ruusut iloksi kaikille äideillemme. Helatorstaina Espoon tuomiokirkkoseurakinta järjestää ehtoollishartauden. Terassilla alkaa olla jo elämää hiljaisemman taalven jäljilä. Auringon lämmittäessä suojaisalla terassilla on ihana nauttia kevätauringon lämmöstä ja päiväkahveista. Eiköhän grillikin jo kuumene toukokuun aikana ensimmäistä kertaa.

Elämä koronan kanssa jatkuu edelleen ja koronaturvallisuuden osalta seuraamme yhä THL:n ohjeistuksia. Arki Iltalassa kulkee tuttuun tapaan nauttimalla ulkoilmasta omalla takapihallamme sekä lähialueella ja järjestämällä asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin,  Pelastusarmeijan kappalainen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

Vierailijoiden osalta huomioimme terveysturvalliset vierailut. Erityisesti pyydämme kaikkia vierailijoitamme käyttämään maskia koko vierailun ajan, myös asukashuoneissa!

Sään salliessa tapaamiset ulkona ovat suositeltavia, mutta myös vierailut sisätiloissa, asukkaiden omissa huoneissaan ovat mahdollisia. Tarkemmista vierailuohjeista on lähetetty tiedote asukkaidemme omaisille, mutta jos sinulla on niihin liittyvää kysyttävää voit aina soittaa hoitajillemme. Autamme mielellämme vierailua koskevissa asioissa varmistaaksemme turvallisen ja onnistuneen  tapaamishetken.

Autoilijoille on lisätty parkkipaikkoja vanhojen paikkojen (viherlaaksonrannan sisääntulolla) lisäksi A-siiven taakse. Ajosuunta on myös muuttunut yksisuuntaiseksi ja se on ohjeistettu liikennemerkein. Uudistetulle etupihallamme oleva huvimaja tullaan ottamaan käyttöön kuluvan kevään aikana ja siellä on  mahdollista jatkossa viettää aikaa ja  tavata myös omaisia.

https://www.espoo.fi/fi/vierailut-hoivakoteihin-ja-asumisyksikoihin

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.


 

VKO 19

Osasto1

Osasto2

Maanantai: tuolijumppaMaanantai:  tuolijumppa
Tiistai:  bingoTiistai:  kevät-aiheinen maalaustuokio 
Keskiviikko: pallopelitKeskiviikko: sormijumppaa askarrellen
Torstai: toivelaulujaTorstai: bingo
Perjantai: Kappalaisen järjestämää ohjelmaa, musiikkia ja sielunhoitoaPerjantai:Kappalaisen järjestämää ohjelmaa, musiikkia ja sielunhoitoa
Lauantai:ulkoiluiltapäiväLauantai: ulkoiluiltapäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, aivojumppaSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, toivelauluja


VKO 20

Osasto1

Osasto2

Maanantai: musiikkiryhmä ANKA esiintyyMaanantai: musiikkiryhmä ANKA esiintyy 
Tiistai: uutiskatsausTiistai: aivojumppa
Keskiviikko: hengellinen hetkiKeskiviikko: tuolijumppa
Torstai: bingoTorstai: luontokuvia ja muistelua
Perjantai: Kappalaisen järjestämää ohjelmaa, musiikkia ja sielunhoitoaPerjantai: Kappalaisen järjestämää ohjelmaa, musiikkia ja sielunhoitoa
Lauantai: ulkoiluiltapäiväLauantai: ulkoiluiltapäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus,  musiikkituokioSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, toivelauluja


VKO 21

Osasto1

Osasto2

Maanantai: tuolijumppaMaanantai: arvoituksia
Tiistai:  rentoutus/venyttelyTiistai: bingo
Keskiviikko: aivojumppaKeskiviikko: aivojumppa
Torstai:  Tuomiokirkkoseurakunnan ehtoollishartausTorstai: Tuomiokirkkoseurakunnan ehtoollishartaus
Perjantai: Kappalaisen järjestämää ohjelmaa, musiikkia ja sielunhoitoaPerjantai: Kappalaisen järjestämää ohjelmaa, musiikkia ja sielunhoitoa
Lauantai:  ulkoiluiltapäiväLauantai:  ulkoiluiltapäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, toivelaulujaSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, toivelauluja

 

Ruokalista

viikot 20-21

Avaa ruokalista


Asukastoimikunnan retkellä Suomen luontokeskus Haltiassa.  Makuja luonnosta, näyttelyitä ja mukavaa yhdessäoloa.Kevätkukkia akryylivärein.


Kevään ensikylvöt pääsiäisruohon merkeissä


 

Katso aiempien tapahtumien kuvat täältä:

Kuvagalleria