Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Kuluva vuosi on ollut meille kaikille poikkeuksellinen. Kiitollisin ja hyvillä mielin otamme vastaan tulevan vuoden 2021. 

Tuleva vuosi jatkuu entiseen tapaan. Ulkoilemme  ja järjestemme asukkaillemme mielekästä tekemistä päivittäin entiseen tapaan (turvavälit ja ryhmäkoot huomioiden).   Pelastusarmeijan kappalaisen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

 Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.

Asukkaidemme omaisten käytössä on ajanvarauksella toimiva tapaamishuone. Koronatapausten lisääntymisen myötä pyydämme asukkaidemme läheisiä arvioimaan entistä tarkemmin kasvokkain tapahtuvien lähivierailujen tarpeellisuutta. Vierailijoiden tulee noudattaa turvallisuusohjeitamme koko Iltalassa vierailun ajan (kasvomaski ja turvaväli). Seuraamme aktiivisesti valtakunnallisia Koronavirukseen liittyviä suosituksia ja tiedotteita. Pidetään yhdessä  huolta itsestämme ja läheisistämme. 


Viikko-ohjelma

VKO 2, 11.1.2021-  17.1.2021

Osasto1

Osasto2

Maanantai: pallopelit Maanantai: bingo
Tiistai: mielikuvamatka Tiistai: sanan äärellä
Keskiviikko: lukupiiri Keskiviikko: rentoutushieronta
Torstai: bingo Torstai: kauneushoitoja ja yhdessäoloa
Perjantai:  ajankohtaiset uutiset
Perjantai: runopiiri
vapaaehtoistyöntekijän tarjoamaa sielunhoitoa ja aktiviteettia vapaaehtoistyöntekijän tarjoamaa sielunhoitoa ja aktiviteettia
naisten oma kahvihetki
Lauantai: ulkoiluiltapäivä Lauantai: ulkoiluiltapäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, hartiahierontaa Sunnuntai: Jumalanpalvelus, tuolijumppaRuokalista

Viikot 2 - 3, 11.1.2021 -  24.1.2021

Avaa ruokalista