Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Täällä Iltalassa iloitsemme ja nautimme alkusyksyn tarjoamasta väriloistosta ja auringon valosta. Vietämme  päivittäin aikaa sisäpihalla ulkoilmasta ja yhdessäolosta nauttien.  Ulkoilemme lähialueella ja järjestemme asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin entiseen tapaan. Pelastusarmeijan kappalaisen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

Syys- ja lokakuulla vietämme erityisesti meitä lähellä olevia teemaviikkoja; muistiviikkoa 20-26.9.21 ja vanhustenviikkoa 3-10.10.21. Viikkojen teemoina ovat läsnäolo ja läheisyys sekä voimauttava luonto. Iltalassa järjestämme päivittäin teemoihin liittyvää ohjelmaa.

Vanhustenviikkomme käynnistää vanhustenpäivänä 3.10.21 Nitrotrio mukaansa tempaavine sävelmineen. Muuta suunniteltua ohjelmaa ovat mm.  luontopolku, eläinvierailu (karitsat Helinä ja Iida-Maija sekä Piipari kukko)  musiikkiesitys, luontovisailua jne.  

Autoilijoille on lisätty parkkipaikkoja vanhojen paikkojen (viherlaaksonrannan sisääntulolla) lisäksi A-siiven taakse. Ajosuunta on myös muuttunut yksisuuntaiseksi ja se on ohjeistettu liikennemerkein. Uudistetulle etupihalle saamme kuluvan syksyn aikana myös huvimajan, jossa on mahdollista jatkossa viettää aikaa ja  tavata myös omaisia.

Vierailujen osalta noudatamme yhä terveysturvallisia vierailukäytänteitä ja niistä tulee sopia henkilökunnan kanssa hyvissä ajoin etukäteen. Sään salliessa tapaamiset ulkona ovat suositeltavia, mutta myös vierailut sisätiloissa, asukkaiden omissa huoneissaan ovat mahdollisia. Tarkemmista vierailuohjeista on lähetetty tiedote asukkaidemme omaisille, mutta jos sinulla on niihin liittyvää kysyttävää voit aina soittaa hoitajillemme. Autamme mielellämme vierailua koskevissa asioissa varmistaaksemme turvallisen ja onnistuneen  tapaamishetken.

https://www.espoo.fi/fi/vierailut-hoivakoteihin-ja-asumisyksikoihin

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.


Viikko-ohjelma

VKO 42, 18.10-24.10.21 

Osasto1

Osasto2

Maanantai: yhteislauluaMaanantai: taidetuokio
Tiistai: pallopelitTiistai: sanan äärellä
Keskiviikko: musiikkihetkiKeskiviikko: muistelumatka 
Torstai: tuolijumppaTorstai: pallopelit
Perjantai: Kirstin järjestämää ohjelmaa Perjantai:  Kirstin järjestämää ohjelmaa ja sielunhoitoa
Lauantai: ulkoiluiltapäivä Lauantai: ulkoiluiltapäivä 
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, bingoSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, yhteislaulua

VKO 43, 25.10-31.10.21 

Osasto1

Osasto2

Maanantai: ajankohtainen uutiskatsausMaanantai: runoja ja loruja
Tiistai:  pallopelitTiistai: ruskamatka valokuvien kautta
Keskiviikko: musiikkihetkiKeskiviikko: tietovisa
Torstai: tuolijumppaTorstai: taidetuokio
Perjantai: Kirstin järjestämää ohjelmaa ja sielunhoitoaPerjantai:  Kirstin järjestämää ohjelmaa ja sielunhoitoa, naistenpiiri päiväkahvien aikaan
Lauantai: ulkoiluiltapäivä / luontopolku Lauantai: ulkoiluiltapäivä / luontopolku
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, bingoSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, bingo

 

Ruokalista

Viikot 42–43, 18.10–31.10.2021

Avaa ruokalista


VANHUSTEN VIIKON ELÄINVIERAAT 8.10.21

#ida-maria #helinä #piipari


 

Katso aiempien tapahtumien kuvat täältä:

Kuvagalleria