Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Kevät etenee ja ollaan jo huhtikuussa. Me Iltalassa odatamme jo malttamattomina ilman lämpenemistä ja ajan viettämisen lisääntymistä sisäpihalla. Toivomme, että saamme järjestettyä pihakonsertteja ja muuta asukkaitamme ilahduttavaa ulko-ohjelmaa mahdollisimman pian.  Vierailuaikoja tapaamishuoneeseen voi varata normaaliin tapaan. 

Sekä henkilökuntamme että asukkaamme ovat saaneet jo ensimmäisen koronarokotteen ja toinen rokoteannos saadaan nyt huhtikuun  aikana.

Arki Iltalassa jatkuu aiempaan tapaan.  Ulkoilemme  ja järjestemme asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin entiseen tapaan (turvavälit ja ryhmäkoot huomioiden).   Pelastusarmeijan kappalaisen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.

Asukkaidemme omaisten käytössä on ajanvarauksella toimiva tapaamishuone. Koronatapausten lisääntymisen myötä pyydämme asukkaidemme läheisiä arvioimaan entistä tarkemmin kasvokkain tapahtuvien lähivierailujen tarpeellisuutta. Vierailijoiden tulee noudattaa turvallisuusohjeitamme koko Iltalassa vierailun ajan (kasvomaski ja turvaväli). Seuraamme aktiivisesti valtakunnallisia Koronavirukseen liittyviä suosituksia ja tiedotteita. Pidetään yhdessä  huolta itsestämme ja läheisistämme. 


Viikko-ohjelma

VKO 15, 12.4.2021-  18.4.2021

Osasto1

Osasto2

Maanantai: luontopolulla luovasti kuvien kautta Maanantai: lauluhetki
Tiistai: hengellinen hetki Tiistai: hengellinen hetki
Keskiviikko: bingo Keskiviikko: rentoutustuokio
Torstai: tuolijumppa Torstai: uutiskatsaus
Perjantai: pallopelit
Perjantai: kuvabingo
vapaaehtoistyöntekijän tarjoamaa sielunhoitoa ja aktiviteettia vapaaehtoistyöntekijän tarjoamaa sielunhoitoa ja aktiviteettia
naisten oma kahvihetki
Lauantai: ulkoiluiltapäivä Lauantai: ulkoiluiltapäivä, leikkimielinen pääsiäismunien metsästys
 Sunnuntai: Jumalanpalvelus,  muistelumatka                              
Sunnuntai: Jumalanpalvelus,  aivojumppa                                                                      

 


Ruokalista

Viikot 14- 15, 5.4.2021 -  18.4.2021

Avaa ruokalista