Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Viilenneiden päivien myötä   siirrymme jo syksyä kohden. Menneenä kesänä olemme nauttineet  monipuolisesta kulttuuritarjonnasta, kesän herkuista ja lämmöstä. Syksylle on myös suunnitteilla monenlaista ohjelmaa ja aktiviteettia mm. erilaisia teatteri- ja musiikkiesityksiä sekä hengellisiä tilaisuuksia. Muutoin arki rullaa normaaliin tapaan asukkaidemme tarpeista huolehtien ja mielekästä arkea viettäen. 

Elämä koronan kanssa jatkuu edelleen ja koronaturvallisuuden osalta seuraamme yhä THL:n ohjeistuksia. Arki Iltalassa kulkee tuttuun tapaan nauttimalla ulkoilmasta omalla takapihallamme sekä lähialueella ja järjestämällä asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin,  Pelastusarmeijan kappalainen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

Vierailijoiden osalta huomioimme terveysturvalliset vierailut. Erityisesti pyydämme kaikkia vierailijoitamme käyttämään maskia koko vierailun ajan, myös asukashuoneissa!

Sään salliessa tapaamiset ulkona ovat suositeltavia, mutta myös vierailut sisätiloissa, asukkaiden omissa huoneissaan ovat mahdollisia. Tarkemmista vierailuohjeista on lähetetty tiedote asukkaidemme omaisille, mutta jos sinulla on niihin liittyvää kysyttävää voit aina soittaa hoitajillemme. Autamme mielellämme vierailua koskevissa asioissa varmistaaksemme turvallisen ja onnistuneen  tapaamishetken.

Autoilijoille on lisätty parkkipaikkoja vanhojen paikkojen (viherlaaksonrannan sisääntulolla) lisäksi A-siiven taakse. Ajosuunta on myös muuttunut yksisuuntaiseksi ja se on ohjeistettu liikennemerkein. Uudistetulle etupihallamme oleva huvimaja tullaan ottamaan käyttöön kuluvan kevään aikana ja siellä on  mahdollista jatkossa viettää aikaa ja  tavata myös omaisia.

https://www.espoo.fi/fi/vierailut-hoivakoteihin-ja-asumisyksikoihin

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.


 

VKO 38

Osasto1

Osasto2

Maanantai: aivojumppaMaanantai: laulutuokio
Tiistai: bingoTiistai:  tuolijumppa
Keskiviikko: tuolijumppaKeskiviikko: lukupiiri
Torstai: pallopelitTorstai: tietovisa
Perjantai:  musiikkia ja sielunhoitoa, kappalainen Kirsti paikallaPerjantai:  musiikkia ja sielunhoitoa, kappalainen Kirsti paikalla
Lauantai: ulkoiluiltapäiväLauantai: ulkoiluiltapäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, toivelaulujaSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, pallopelit


VKO 39

Osasto1

Osasto2

Maanantai: bingoMaanantai: syysmuistelu
Tiistai: tuolijumppaTiistai: kuvabingo
Keskiviikko: taidehetki vesiväreinKeskiviikko: leivonta
Torstai: pallopelitTorstai: arvauspeli
Perjantai: musiikkia ja sielunhoitoa, kappalainen Kirsti paikallaPerjantai: musiikkia ja sielunhoitoa, kappalainen Kirsti paikalla
Lauantai: ulkoiluiltapäiväLauantai: ulkoiluiltapäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, aivojumppaSunnuntai:  Jumalanpalvelus, naistenpiiri, bingo 

Ruokalista

viikot 38-39

Avaa ruokalista


Tanssitaiteilija Simo Heiskanen ilahduttamassa asukkaitamme.


Innovatiivinen taidehetki  partavaahdolla ja elintarvikeväreillä.


Vohvelikahveista nautittiin terassilla


Aurinkoisena kesäpäivänä maistui drinkkibaarin mocktailit ja lopuksi vielä taiteiltiin maalin ja kuulien avulla.

Ansa ja Tauno laulunäytelmä ihastutti koko Iltalan väen

Kesäisiä ihanuuksia

Hurmaavat Herrat hurmasivat  kuulijansa soitollaan ja laulullaan.


Tomaatteja, salaatteja ja yrttejä kasvamaan kaikkien iloksi.


Herkkujen leivontaa iltapäiväkahville.


 

Katso aiempien tapahtumien kuvat täältä:

Kuvagalleria