Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Hyvää Helmikuuta kaikille! Kuluva vuosi  käynnistynyt Iltalassa tavalliseen tapaan. Arkeamme rytmittävät yhteinen tekeminen ja asiakkaidemme tarpeista huolehtiminen. Tämän kuun aikana meillä vierailevat musiikkivieraat  Antti ja Sari Saarinen, Janne Maarala ja yhteisen hartauden järjestää Espoon Tuomiokirkkoseurakunta. Perjantaisin meillä musiikkia ja yhteistä ohjelmaa järjestää Pelastusarmeijan kappalaisena toimiva Kirsti.

Iloksemme olemme saaneet toivottaa tervetulleiksi viime viikkojen aikana Iltalaan uusia työntekijöitä ja sen myötä myös uusia asukkaita. Viime syksynä yhteistyössä Laurean ammattikorkeakoulun kanssa  aloittamamme työhyvinvointimuotoiluprosessimme lähestyy loppuaan. Tämän myötä julkistamme työntekijöidemme haastatteluista ja työpajoista esiin nousseiden asioiden pohjalta tehdyn työhyvinvointilupaiksen johon koko työyhteisönä sitoudumme.

Elämä koronan kanssa jatkuu edelleen ja koronaturvallisuuden osalta seuraamme yhä THL:n ohjeistuksia. Arki Iltalassa kulkee tuttuun tapaan nauttimalla ulkoilmasta omalla takapihallamme sekä lähialueella ja järjestämällä asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin,  Pelastusarmeijan kappalainen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa.

Vierailijoiden osalta huomioimme terveysturvalliset vierailut. Erityisesti pyydämme kaikkia vierailijoitamme käyttämään maskia koko vierailun ajan, myös asukashuoneissa!

Sään salliessa tapaamiset ulkona ovat suositeltavia, mutta myös vierailut sisätiloissa, asukkaiden omissa huoneissaan ovat mahdollisia. Tarkemmista vierailuohjeista on lähetetty tiedote asukkaidemme omaisille, mutta jos sinulla on niihin liittyvää kysyttävää voit aina soittaa hoitajillemme. Autamme mielellämme vierailua koskevissa asioissa varmistaaksemme turvallisen ja onnistuneen  tapaamishetken.

Autoilijoille on lisätty parkkipaikkoja vanhojen paikkojen (viherlaaksonrannan sisääntulolla) lisäksi A-siiven taakse. Ajosuunta on myös muuttunut yksisuuntaiseksi ja se on ohjeistettu liikennemerkein. Uudistetulle etupihallamme oleva huvimaja tullaan ottamaan käyttöön kuluvan kevään aikana ja siellä on  mahdollista jatkossa viettää aikaa ja  tavata myös omaisia.

https://www.espoo.fi/fi/vierailut-hoivakoteihin-ja-asumisyksikoihin

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.


VKO 4

Osasto1

Osasto2

Maanantai: tuolijumppaMaanantai: aivojumppa
Tiistai: musiikkihetkiTiistai:  bingo
Keskiviikko: aivojumppaKeskiviikko: pelipäivä
Torstai: hengellinen hetkiTorstai: tietovisa
Perjantai: musiikkia ja sielunhoitoa, Pelastusarmeijan kappalainen Kirsti paikallaPerjantai: musiikkia ja sielunhoitoa, Pelastusarmeijan kappalinen Kirsti paikalla
Lauantai:  ulkoilupäiväLauantai: ulkoilupäivä 
Sunnuntai:  Jumalanpalvelus, bingoSunnuntai:  Jumalanpalvelus, naistenpiiri, toivemusiikkia


VKO 5

Osasto1

 Osasto2

Maanantai: tuolijumppa Maanantai: vesivärimaalausta
Tiistai:  leivontaaTiistai: bingo
Keskiviikko: Antti ja Sari Saarinen esiintyyKeskiviikko: Antti ja Sari Saarinen esiintyy
Torstai: toivemusiikkiaTorstai: lehtikatsaus
Perjantai: Pelastusarmeijan hartaus / musiikkia, hengellistä ohjelmaa ja sielunhoitoa, kappalainen Kirsti paikallaPerjantai: Pelastusarmeijan hartaus /musiikkia, hengellistä ohjelmaa ja sielunhoitoa, kappalainen Kirsti paikalla
Lauantai: ulkoilupäiväLauantai: ulkoilupäivä
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, bingoSunnuntai: Jumalanpalvelus, naistenpiiri, toivemusiikkia


Ruokalista

Viikot 4-5

Löydät viikottain vaihtuvat ruokalistamme täältä.

Avaa ruokalista


Löydät meidät nyt myös Instagramista!

Käy tutustumassa ajankohtaisiin kuviin alla olevasta linkistä.

ILTALAN INSTAGRAM


Katso aiempien vuosien tapahtumia täältä.

Kuvagalleria