Ajankohtaista Iltalan hoitokodissa

Tervetuloa Iltalan ajankohtaista sivustolle

Täältä voit  lukea ajankohtaiset kuulumisemme, viikko-ohjelman sekä ruokalistan.

Täällä Iltalassa iloitsemme ja nautimme keskikesän tarjoamasta lämmöstä ja auringosta. Vietämme  päivittäin aikaa sisäpihalla ulkoilmasta ja yhdessäolosta nauttien.  Nyt Heinäkuussa meille esiintyy pitkän tauon jälkeen pelastusarmeijan torvisoittajat. Muutoin henkilökuntamme järjestää tuttuun tapaan viikko-ohjelmaan ja tilanteeseen soveltuvaa ohjelma päivittäin.

Etupihan alueelle olemme saaneet asfaltin. Vieraspaikat autoille  löytyvät vanhoilta paikoilta Iltalan rakennuksen viereltä. Ajosuunta on muuttunut yksisuuntaiseksi ja se on ohjeistettu liikennemerkein. Uudistetulle etupihalle saamme kuluvan kesän aikana myös huvimajan, jossa on mahdollista viettää aikaa ja  tavata myös omaisia.

Vierailujen osalta noudatamme yhä terveysturvallisia vierailukäytänteitä ja niistä tulee sopia henkilökunnan kanssa hyvissä ajoin etukäteen. Sään salliessa tapaamiset ulkona ovat suositeltavia, mutta myös vierailut sisätiloihin ovat jo mahdollisia. Tarkemmista vierailuohjeista on lähetetty tiedote asukkaidemme omaisille, mutta jos sinulla on niihin liittyvää kysyttävää voit aina soittaa hoitajillemme. Autamme mielellämme vierailua koskevissa asioissa varmistaaksemme turvallisen ja onnistuneen  tapaamishetken.

Arki Iltalassa jatkuu aiempaan tapaan.  Ulkoilemme  ja järjestemme asukkaillemme mielekästä tekemistä ja yhdessäoloa päivittäin entiseen tapaan. Pelastusarmeijan kappalaisen Kirsti jatkaa käyntejään perjantaisin  ja  viettää aikaa asukkaidemme kanssa tarjoamalla sielunhoidollista keskustelua sekä järjestämällä asukkaillemme erilaista toimintaa (lomalla kesä-heinäkuun).

Espoon kaupunki  palveluidemme ostajana on pyytänyt asukkaidemme omaisia  antamaan arvion Iltalasta Espoon hoivakotiportaalissa (https://hoivakodit.espoo.fi/fi-FI/). Arvion antamiseen tarvittava koodi on lähetetty asukkaidemme omaisille tekstiviestillä. Sivustolta voivat kaikki käydä katsomassa esittelyn Iltalan toiminnasta sekä tähän saakka kertyneet omaisarviot.

Asukkaidemme omaisten käytössä on ajanvarauksella toimiva tapaamishuone. Koronatapausten lisääntymisen myötä pyydämme asukkaidemme läheisiä arvioimaan entistä tarkemmin kasvokkain tapahtuvien lähivierailujen tarpeellisuutta. Vierailijoiden tulee noudattaa turvallisuusohjeitamme koko Iltalassa vierailun ajan (kasvomaski ja turvaväli). Seuraamme aktiivisesti valtakunnallisia Koronavirukseen liittyviä suosituksia ja tiedotteita. Pidetään yhdessä  huolta itsestämme ja läheisistämme. 


Viikko-ohjelma

VKO 29, 19.–25.7.2021

Osasto1

Osasto2

Maanantai: musiikkituokioMaanantai: pelipäivä
Tiistai:  pallopelitTiistai: tietovisailu
Keskiviikko: bingoKeskiviikko: lauluhetki
Torstai: ajankohtainen uutiskatsausTorstai: bingo
Perjantai: aivojumppaPerjantai:  muistelumatka
Lauantai: ulkoiluiltapäivä naisten oma kahvihetki
Sunnuntai: Jumalanpalvelus, hengellinen hetkiLauantai: ulkoiluiltapäivä 
 Sunnuntai: Jumalanpalvelus, ajankohtainen uutiskatsaus                  

Ruokalista

Viikot 28–29, 12.–25.7.2021

Avaa ruokalista


Esiintyjiä kesäkuussa: 

Dominante-kuoron ryhmä, trubaduuri Matti Pasanen ja Markus Niittynen -trio