Perhekerho

image description

Rentouttavaa yhdessäoloa lapsiperheille: leikkiä, musiikkia ja aamupalatarjoilu ystävällisessä ja turvallisessa ilmapiirissä.

Kerho kokoontuu perjantaisin klo 10-11.30 Pelastusarmeijan Helsingin osastolla Kalliossa, osoitteessa Casstréninkatu 26.

Lisätietoa

Jos sinulla on kysyttävää kerhon toiminnasta ja kokoontumisista, voit ottaa yhteyttä puhelimitse p. (09) 681 230 17 tai  sähköpostilla [email protected]


Voit halutessasi jättää meille yhteystietosi. Voit antaa ne yhteystiedot, mistä sinut parhaiten tavoittaa. Otamme sinuun yhteyttä tarvittaessa, esim. kerhon yllättäen peruuntuessa tai voimme ilmoittaa erityisesti perheille tarkoitetusta toiminnasta.

image description

Sosiaalinen apu

Pelastusarmeijan Helsingin sosiaalipalvelukeskus tarjoaa tukea sosiaalisten ongelmien ratkaisemisessa. Ensisijaisina tukimuotoina ovat keskusteluapu, palveluohjaus, yhteistyö muiden toimijoiden kanssa sekä tilaisuudet eri asiakasryhmille.

image description

Hengellinen toiminta

Meidän tehtävämme on johdattaa pelastukseen, kasvattaa pyhitykseen ja palvella kärsivää maailmaa.

image description

Päämaja

Pelastusarmeijan päämaja Helsingissä on Suomen ja Viron territorion komentokeskus.

image description

Helsingin osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!