Avoimet kesätyöpaikat

image description

Taitava ja koulutettu henkilökunta varmistaa sen, että leiritoiminta Lomakodilla on laadukasta ja turvallista. Hoidamme kiinteistöä sekä toimisto- ja esimiestehtäviä ympärivuotisesti ja palkkaamme leirikohtaisesti tarvittavaa lisähenkilökuntaa muihin tehtäviin. Tehtävät ovat moninaisia, mutta haluamme kaikki puhaltaa yhteen hiileen: pienten leiriläistemme ja heidän perheittensä hyväksi.

Lomakoti pyrkii myös olemaan hyvä työyhteisö, jossa jokainen voi kokea saavansa kehittyä ja kasvaa työssään, tulevansa tuetuksi ja vuorostaan antaa tukea muille. Lomakoti on koti paitsi rakkaille leirilapsillemme myös meille työntekijöille. Lomakodilla järjestetään vuoden aikana leiritoimintaa noin 300 lapselle. Suurin osa leirityöstä keskittyy kesään, jolloin kesä-heinäkuun lastenleireillä käy kullakin noin viisikymmentä 4-11-vuotiasta tyttöä ja poikaa. Leireillä majoitutaan sisätiloissa. 

Avoimet kesätyöpaikat

Leirityöntekijöiden haku kesäksi 2020 on alkanut. Hakuaikaa on 5.1. asti. Työhaastattelut pidetään pääasiassa Helsingissä viikolla 4. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse ja haastatteluissa mukana olleille puhelimitse.

Haemme leiriohjaajia, leirisihteeriälaitostyöntekijöitä ja keittiöhenkilökuntaa kesän leirijaksolle (kesä-heinäkuu). Työntekijöitä haetaan koko kesäleirikaudelle, ei yksittäisille leireille. Työ on vuorotyötä (työtehtävästä riippuen aamu-, ilta- ja yövuoroissa), ja vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko kesän ajalle. Työntekijöillä on mahdollisuus asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti työvuorojen ulkopuolellakin. Leirit pyörivät myös viikonloppuisin. Lomakoti noudattaa soveltuvilta osin yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta lisineen.

Nuorille 15-18-vuotiaille on tarjolla töitä laitoshuollon ja keittiön avustavissa tehtävissä. Työaika on päivittäin 6 tuntia, ja työjakso noin kolme viikkoa.

Pelastusarmeija on kristillinen järjestö, jonka yhtenä toimialueena on sosiaalinen auttamistyö erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa. Toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, joihin hakijoilta toivotaan myönteistä suhtautumista.

Hakumenettely

Lähetä vapaamuotoinen, mielellään kuvallinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen [email protected] Liitä kaikki tiedot yhteen (1) pdf-tiedostoon, jonka suositeltava pituus on 2-3 A4-sivua. Älä unohda yhteystietojasi, erityisesti puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Nimeä tämä tiedosto seuraavasti: “sukunimi_etunimi_lomakoti2020”. Otamme vastaan myös muun muotoisia hakemuksia, myös perinteisenä kirjeenä, mutta noudattamalla yllä olevia ohjeita helpotat meidän työtämme. Epätäydet hakemukset hylätään.

Tärkeää tietoa kevään koulutuksista

Henkilö­kunnan työ alkaa jo keväällä tutustumisviikonlopulla 27.-39.3. ja turvallisuuskoulutuksella 15.-17.5. Osallistuminen näille päiville on edellytys työsuhteen solmimiselle. Työt alkavat kesäkuun alussa.

Lisätietoja saa Pelastusarmeijan päämajasta lomakotitoiminnan johtajalta Eeva-Maija Bergholm [email protected], p. 050 340 61 86