Avoimet työpaikat

 

Lomakoti Nummelassa työllistää vuosittain lähes 40

Taitava ja koulutettu henkilökunta varmistaa sen, että leiritoiminta Lomakodilla on laadukasta ja turvallista. Hoidamme kiinteistöä sekä toimisto- ja esimiestehtäviä ympärivuotisesti ja palkkaamme leirikohtaisesti tarvittavaa lisähenkilökuntaa muihin tehtäviin. Vaikka tehtävämme ovat moninaisia, haluamme kaikki puhaltaa yhteen hiileen: Lomakodin leiriläisten ja heidän perheidensä hyväksi.

Lomakoti pyrkii myös olemaan hyvä työyhteisö, jossa jokainen voi kokea saavansa kehittyä ja kasvaa työssään, tulevansa tuetuksi ja vuorostaan antaa tukea muille. Lomakoti on koti paitsi rakkaille leirilapsillemme myös meille työntekijöille.

Vuonna 2012 saimme tunnustuksena toiminnastamme kunniamaininnan Paras kesätyönantaja -kilpailussa.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme leiriohjaajia sekä leirisihteeriä kesäksi 2015 (kesä-heinäkuu). Hakuaika jatkuu helmikuun 8. päivään asti, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse ja haastatteluissa mukana olleille puhelimitse.

Katso tarkemmat tiedot työtehtävistä omalta sivultaan.

Hakumenettely

Lähetä vapaamuotoinen, kuvallinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Liitä kaikki tiedot yhteen pdf-tiedostoon, jonka suositeltava pituus on 2-3 A4-sivua. Älä unohda yhteystietojasi, erityisesti puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi.

Kannattaa tutustua myös tarkemmin hakumenettelyyn ja ohjeisiin. Otamme vastaan myös muun muotoisia hakemuksia, myös perinteisenä kirjeenä, mutta noudattamalla yllä olevia ohjeita helpotat meidän työtämme ja parannat omia mahdollisuuksiasi tulla valituksi haastatteluun.