Avoimet työpaikat


Pelastusarmeija työnantajana

Pelastusarmeija on hyväntekeväisyysjärjestö ja kristillinen yhteisö, joka tunnetaan vahvana kotimaan auttajana. Suomessa Pelastusarmeija aloitti toimintansa jo vuonna 1889. 

Seurakunnallisen toiminnan lisäksi Pelastusarmeija tuottaa laaja-alaisia sosiaalisia palveluja ja ylläpitää hyväntekeväisyysmyymälöitä. Pelastusarmeija on merkityksellistä kokopäivätyötä tarjoava työnantaja. Palveluksessa on eri alan asiantuntijoita esim. sosiaalialan, hallinnon, viestinnän ja varainhankinnan osa-alueilta. Siviilityöntekijöiltä ei vaadita kristillistä vakaumusta, mutta heidän toivotaan kunnioittavan tätä lähtökohtaa ja organisaation humaania arvomaailmaa. 

Pelastusarmeijalla on toimintaa noin 25 eri paikkakunnalla ympäri Suomen – 3 sosiaalipalvelukeskusta, 1 lasten lomakoti, 2 vanhainkotia, 7 asumispalveluyksikköä, 3 päiväkotia, 16 kierrätysmyymälää ja 22 paikallisseurakuntaa eli osastoa. Paikallisten toimipisteiden kautta autamme vuosittain noin 150 000 ihmistä. Suomen Pelastusarmeijan Säätiön sr palveluksessa on yhteensä noin 400 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 24 miljoonaa euroa.

Lomakoti Nummelassa työllistää vuosittain lähes 40

Taitava ja koulutettu henkilökunta varmistaa sen, että leiritoiminta Lomakodilla on laadukasta ja turvallista. Hoidamme kiinteistöä sekä toimisto- ja esimiestehtäviä ympärivuotisesti ja palkkaamme leirikohtaisesti tarvittavaa lisähenkilökuntaa muihin tehtäviin. Vaikka tehtävämme ovat moninaisia, haluamme kaikki puhaltaa yhteen hiileen: Lomakodin leiriläisten ja heidän perheidensä hyväksi.

Lomakoti pyrkii myös olemaan hyvä työyhteisö, jossa jokainen voi kokea saavansa kehittyä ja kasvaa työssään, tulevansa tuetuksi ja vuorostaan antaa tukea muille. Lomakoti on koti paitsi rakkaille leirilapsillemme myös meille työntekijöille.

Vuonna 2012 saimme tunnustuksena toiminnastamme kunniamaininnan Paras kesätyönantaja -kilpailussa.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä haemme leiriohjaajia sekä leirisihteeriä kesäksi 2015 (kesä-heinäkuu). Hakuaika jatkuu helmikuun 8. päivään asti, jonka jälkeen kutsumme osan hakijoista haastatteluun. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse ja haastatteluissa mukana olleille puhelimitse.

Katso tarkemmat tiedot työtehtävistä omalta sivultaan.

Hakumenettely

Lähetä vapaamuotoinen, kuvallinen hakemus ja ansioluettelo sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Liitä kaikki tiedot yhteen pdf-tiedostoon, jonka suositeltava pituus on 2-3 A4-sivua. Älä unohda yhteystietojasi, erityisesti puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi.

Kannattaa tutustua myös tarkemmin hakumenettelyyn ja ohjeisiin. Otamme vastaan myös muun muotoisia hakemuksia, myös perinteisenä kirjeenä, mutta noudattamalla yllä olevia ohjeita helpotat meidän työtämme ja parannat omia mahdollisuuksiasi tulla valituksi haastatteluun.