Keittiöhenkilökunta

image description

Haemme KEITTÄJIÄ JA KEITTIÖAPULAISIA. Olet etsimämme henkilö, jos

  • Olet 18 vuotta täyttänyt vastuuntuntoinen aikuinen tai alle 18-vuotias keittiötöistä innostunut nuori

  • Sinulla on stressinsietokykyä, yhteistyötaitoja ja joustavuutta

  • Osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

  • Asut mahdollisesti Vihdissä tai sen lähialueella

Keittäjä vastaa emännän kanssa kaikesta keittiön toiminnasta: ruuan valmistuksesta, leipomisesta, keittiön siisteydestä ja puhtaudesta sekä hygieniasäännösten noudattamisesta. Erityisruokavalioiden hyvä tuntemus on eduksi. Työtehtäviin kuuluu ohjata ja opastaa keittiöapulaisia heidän työssään. Haemme keittäjiä kesän koko leirijaksolle (kesä-heinäkuu). Työaika on päivittäin 8 tuntia, työ on vuorotyötä (aamu- ja iltavuoroissa), ja vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko ajalle. 

Nuorille 15-18-vuotiaille on tarjolla töitä keittiön avustavissa tehtävissä. Keittiöapulainen tukee emännän ja keittäjien toimintaa kaikissa keittiön askareissa, esimerkiksi aamu- ja iltapalan teossa, siivouksessa ja tiskaamisessa sekä lasten ruokailutilanteissa avustamisessa. Palkkaamme nuoria noin kolmen viikon jaksoille. Nuoren työntekijän työaika on 6 tuntia päivässä.

Lomakoti noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta lisineen. Peruspalkkaluokka on G15B, avustavissa tehtävissä 75% G12A. 

Hakuaika keittäjän ja nuoren keittiöapulaisen tehtäviin on 5.1.2020 asti. Työntekijöillä on mahdollisuus asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti työvuorojen ulkopuolellakin. Leirit pyörivät myös viikonloppuisin.

Kuva: freepik.com

Lue lisää hakuprosessista!