Laitostyöntekijät

image description

Haemme LAITOSHUOLTAJIA JA NUORIA LAITOSAPULAISIA. Olet etsimämme henkilö, jos...

  • Olet 18 vuotta täyttänyt vastuuntuntoinen aikuinen tai alle 18-vuotias siivoustöistä innostunut nuori

  • Sinulla on stressinsietokykyä, yhteistyötaitoja ja joustavuutta

  • Osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

  • Asut mahdollisesti Vihdissä tai sen lähialueella

Laitoshuoltaja vastaa lomakodin tilojen päivittäisestä siisteydestä ja puhtaudesta, pyykkihuollosta sekä kotieläinten hoidosta. Tehtäviin kuuluu myös muun muassa saunan lämmitystä ja kukkien kastelua. Haemme työntekijöitä kesän koko leirijaksolle (kesä-heinäkuu), mutta laitosapulaisen työt voivat alkaa jo aikaisemmin keväällä. Työaika on päivittäin 8 tuntia, ja vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko ajalle. 

Nuori laitosapulainen avustaa laitosapulaista kaikissa siivous- ja järjestelytöissä. Palkkaamme nuoria kahden viikon jaksoille. Nuoren työntekijän työaika on 6 tuntia päivässä.

Lomakoti noudattaa soveltuvilta osin yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta lisineen. Peruspalkkaluokka on G11, avustavissa tehtävissä 75% G11.

Hakuaika laitostyöntekijöiden tehtäviin on 14.1.2018 asti (pidensimme hakuaikaa parilla päivällä). Työntekijöillä on mahdollisuus asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti työvuorojen ulkopuolellakin. Leirit pyörivät myös viikonloppuisin.

Lue lisää hakuprosessista!

Kuva: freepik.com