Laitostyöntekijät

image description

Haemme LAITOSHUOLTAJIA JA LAITOSAPULAISIA. Olet etsimämme henkilö, jos...

  • Olet 18 vuotta täyttänyt vastuuntuntoinen aikuinen tai alle 18-vuotias siivoustöistä innostunut nuori

  • Sinulla on stressinsietokykyä, yhteistyötaitoja ja joustavuutta

  • Osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

  • Asut mahdollisesti Vihdissä tai sen lähialueella

Laitoshuoltaja vastaa lomakodin tilojen päivittäisestä siisteydestä ja puhtaudesta, pyykkihuollosta sekä kotieläinten hoidosta. Tehtäviin kuuluu myös muun muassa saunan lämmitystä ja kukkien kastelua. Haemme työntekijöitä kesän koko leirijaksolle (kesä-heinäkuu), mutta työt voivat alkaa jo aikaisemmin keväällä. Työaika on päivittäin 8 tuntia, ja vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko ajalle. 

Nuorille 15-18-vuotiaille on tarjolla töitä laitoshuollon avustavissa tehtävissä. Laitosapulainen avustaa laitoshuoltajaa kaikissa siivous- ja järjestelytöissä. Palkkaamme nuoria noin kolmen viikon jaksoille. Nuoren työntekijän työaika on 6 tuntia päivässä.

Lomakoti noudattaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta lisineen. Peruspalkkaluokka on G14, avustavissa tehtävissä 75% G12A.

Hakuaika laitostyöntekijöiden tehtäviin on 5.1.2020 asti. Työntekijöillä on mahdollisuus asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti työvuorojen ulkopuolellakin. Leirit pyörivät myös viikonloppuisin.

Lue lisää hakuprosessista!

Kuva: freepik.com