Leiriohjaaja

image description

Olet etsimämme henkilö, jos

  • Olet 18 vuotta täyttänyt vastuuntuntoinen ja turvallinen aikuinen

  • Lasten parissa työskenteleminen innostaa sinua

  • Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan monipuolista tekemistä lapsille

  • Sinulla on stressinsietokykyä, yhteistyötaitoja ja joustavuutta

  • Osaat työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiä

Ohjaajat huolehtivat lasten päivittäisestä hyvin­voinnista ja järjestävät monipuolista toimintaa. Ohjaajat huolehtivat vuoroittain lasten hyvin­voinnista myös yön ajan. Ohjaajilta odotetaan kykyä toimia turvallisina aikuisina vaikeissakin tilanteissa. Lisäksi työnkuvaan kuuluu siivousta, suunnittelua ja valmistelua. Kokemus erityislasten kanssa toimimisesta katsotaan eduksi, samoin erityistaidot musiikin, liikunnan, erilaisten kädentaitojen jne. parissa.

Haemme työntekijöitä kesän koko leirijaksolle (kesä-heinäkuu). Päivittäinen työaika on keskimäärin 8 tuntia. Työ on vuorotyötä (aamu-, ilta- ja yövuoroissa). Vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko ajalle. Työntekijöillä on mahdollisuus asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti työvuorojen ulkopuolellakin. Leirit pyörivät myös viikonloppuisin.

Lomakoti noudattaa soveltuvilta osin yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta lisineen. Peruspalkkaluokka on G14. Hakuaika leiriohjaajan tehtävään on 14.1.2018 asti (pidensimme hakuaikaa parilla päivällä).

Lue lisää hakuprosessista!