Päiväleirit 2020

image description

Aurinkoisia leiripäiviä

Leireillämme lomaillaan luonnon helmassa, turvallisten ja välittävien aikuisten kanssa, ja tehdään kivoja kesäasioita: uidaan, soudellaan, pelataan ja leikitään ulkona. Aktiivinen leiriohjelma ja selkeät säännöt varmistavat, että jokaisella on mahdollisuus viihtyä ja nauttia yhteisestä lomasta. 

Järjestämme heinäkuussa 4–11-vuotiaille lapsille kahden päivän mittaisia päiväleirejä. Leirille lähdetään aamulla ja palataan illaksi kotiin. Koronavirusepidemian vuoksi suosittelemme kulkemista omalla autolla. Niille leiriläisille, joilla ei ole mahdollista saapua omalla autolla, järjestämme bussikuljetuksen Helsingistä. Lapsille tarjotaan leiripäivän aikana lounas, välipala ja päivällinen. Päiväleirin hinta on 40 euroa. 

 Kesän leiriajankohdat

 Päiväleiri 1 13.–14.7. 40 €
 Päiväleiri 2 16.–17.7. 40 €
 Päiväleiri 3 20.–21.7. 40 €
 Päiväleiri 4 23.–24.7. 40 €
 Päiväleiri 5* 27.–28.7. 40 €

*Päiväleiri 5 on lasten ja nuorten 12–15v. leiri.

Hakeminen leirille

Leirille haetaan sähköisellä hakemuksella. Ilmoittautuminen on päättynyt.

Lomakkeessa on täytettävänä kolme sivua: leiriläisen tiedot, perheen tiedot ja leirisääntöihin sitoutuminen. Täytäthän kaiken huolella, niin hakemuksesi voidaan käsitellä mahdollisimman nopeasti. Tarvittaessa lähetämme paperihakemuksen postitse kotiin täytettäväksi.

Vahvistamme hakemuksen saapumisen ja lähetämme hyväksymiskirjeen ja laskun sähköpostitse. 

Tietosuoja

Voit tutustua tarkemmin rekisteritietoihimme täällä

Lisätietoa leireistä

Leiristä saat lisätietoa sähköpostitse: [email protected] tai soittamalla p. 045 657 8727  (leiritoimisto) / 09 68 123 00 (vaihde)  

Lämmin kiitos toimintaamme tavalla tai toisella tukeneille:

Alfs LivityPTM Puutarha, S-Rauta NummelaSuomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö, PesuNet