Tule vapaaehtoiseksi

image description

 

Vapaaehtoiset aikuiset (18+v.) ohjaavat nuoria

Vapaaehtoisen aikuisen tehtävänä on yhdessä toisen aikuisen kanssa ohjata noin 3–5 hengen nuorisoryhmää leirijakson ajan. Nuoret ovat iältään 12–16-vuotiaita, ja yhden jakson pituus on kuusi päivää. Nuoret toimivat leirillä monipuolisesti avustavissa tehtävissä lasten ohjelmissa, keittiöllä ja siivoustöissä, ja heille järjestetään myös omaa ohjelmaa jakson aikana. Vapaaehtoisten aikuisten tehtävänä on tukea ja mahdollistaa nuorten toimintaa.

Vapaaehtoisten aikuisten koulutus ja tapaaminen järjestetään Lomakodilla 28.–29.5.2021. Kutsumme tapahtumaan niin vanhoja kuin uusiakin vapaaehtoisia. Koulutuksessa käsitellään vapaaehtoistyön periaatteita, Pelastusarmeijaa ja sen toimintaa, lomakotia ja leiriavustaja-toimintaa sekä nuorten kanssa työskentelyä ja ryhmän ohjaamista. Vapaaehtoisten matkakustannukset korvataan, ja majoitus ja ruokailut lomakodilla ovat ilmaisia. Tehtävästä on mahdollista saada todistus.

Voit ilmoittaa tästä linkistä kiinnostuksesi ja ja jättää yhteystietosi. 

Lisätietoa vapaaehtoistoiminnasta lomakodilla:
Eveliina Annala, p.050 340 6186, [email protected]

Koronaviruksen aiheuttama epävarmuus

Koronaviruksen aiheuttama epidemia ja sen eteneminen vaikuttavat koulutuksen ja kesän työjärjestelyihin. Varaudu muutoksiin koulutuksen ajankohdan sekä työjärjestelyjen suhteen. 

Muuta vapaaehtoistoimintaa lomakodilla

  • Lue lisää nuorten vapaaehtoistehtävistä eli leiriavustajatoiminnasta!
  • Lomakodilla on vuosien aikana ollut vapaaehtoisia myös mm. leirimummoina ja -pappoina sekä talkoolaisina. Voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistehtäviin liittyen: [email protected]