Tule vapaaehtoiseksi

image description

 

Vapaaehtoiset aikuiset (18+v.) ohjaavat nuoria

Vapaaehtoisen aikuisen tehtävänä on yhdessä toisen aikuisen kanssa ohjata noin 3–5 hengen nuorisoryhmää leirijakson ajan. Nuoret ovat iältään 12–16-vuotiaita, ja yhden jakson pituus on kuusi päivää. Nuoret toimivat leirillä monipuolisesti avustavissa tehtävissä lasten ohjelmissa, keittiöllä ja siivoustöissä, ja heille järjestetään myös omaa ohjelmaa jakson aikana. Vapaaehtoisten aikuisten tehtävänä on tukea ja mahdollistaa nuorten toimintaa.

Järjestämme Lomakodilla talkoot sekä vapaaehtoisten aikuisten koulutuksen (ennakkotiedoista poiketen) samana viikonloppuna 6.–8.5.2022. Viikonlopun aikana talkooväki tekee puutarhan sekä Lomakodin keväisiä töitä. 

Lomakodilla voi toimia vapaaehtoisena aikuisena esim. lyhytaikaisesti puutarhatöissä, keittiössä, leirimummona tai -vaarina ja appariaikuisena. Jokainen vapaaehtoinen on tervetullut tekemään itselleen sopivia töitä oman motivaation, rajoitteiden ja osaamisen mukaan. Ruoka ja majoitus ovat talkooväelle sekä vapaaehtoisten koulutukseen tuleville ilmaisia. 

Vapaaehtoisten koulutuksessa perehdymme Lomakodin toimintaan, Pelastusarmeijaan ja vapaaehtoistoiminnan periaatteisiin. Jokaisesta vapaaehtoisjaksosta tehdään sen alkaessa kirjallinen sopimus, jossa määritellään mm. työtehtävät ja sitoudutaan toimimaan Lomakodin vapaaehtoistoiminnan ohjeiden mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa, sinua tarvitaan!

Voit ilmoittaa tästä linkistä kiinnostuksesi ja ja jättää yhteystietosi. 

Lisätietoa vapaaehtoistoiminnasta lomakodilla:
Eveliina Annala, p.050 340 6186, [email protected]

Muuta vapaaehtoistoimintaa lomakodilla

  • Koulutamme 12 vuotta täyttäneitä toimimaan vapaaehtoisina leiriavustajina eri leireillä. Lue lisää ja hae mukaan apparitoimintaan!
  • Lomakodilla on vuosien aikana ollut vapaaehtoisia myös mm. leirimummoina ja -pappoina sekä talkoolaisina. Voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistehtäviin liittyen: [email protected]