Tule vapaaehtoiseksi

image description

 

Etsimme vapaaehtoisia aikuisia (18v+) ohjaamaan nuoria

Vapaaehtoisen aikuisen tehtävänä on yhdessä toisen aikuisen kanssa ohjata noin 4-6 nuoren ryhmää yhden leirijakson ajan. Nuoret ovat iältään 12-16-vuotiaita, ja yhden jakson pituus on kuusi päivää. Nuoret toimivat leirillä monipuolisesti avustavissa tehtävissä lasten ohjelmissa, keittiöllä ja siivoustöissä, ja heille järjestetään myös omaa ohjelmaa jakson aikana. Vapaaehtoisten aikuisten tehtävänä on tukea ja mahdollistaa nuorten toimintaa.

Suunniteltu koulutusviikonloppu 15.-17.3. jouduttiin valitettavasti perumaan. Vapaaehtoisuudesta kiinnostuneille aikuisille järjestetään kuitenkin koulutus kevään aikana, ja lisätietoa ajankohdista tulee tälle sivulle maaliskuussa. Jokaisen tulee koulutuksen lisäksi tutustua Lomakotiin paikan päällä ennen vapaaehtoisjaksoa. Vapaaehtoisten matkakustannukset korvataan, ja majoitus ja ruokailut Lomakodilla ovat ilmaisia. Tehtävästä on mahdollista saada todistus. 

Voit ilmoittaa tästä linkistä kiinnostuksesi ja jättää yhteystietosi. Otamme Sinuun yhteyttä.

Lisätietoa vapaaehtoistoiminnasta Lomakodilla: Marko Yrjänä, p. 044 757 7979, [email protected]

Muuta vapaaehtoistoimintaa Lomakodilla

  • Lue lisää nuorten vapaaehtoistehtävistä eli leiriavustajatoiminnasta!
  • Lomakodilla on vuosien aikana ollut vapaaehtoisia myös mm. leirimummoina ja -pappoina sekä talkoolaisina. Voit ottaa yhteyttä vapaaehtoistehtäviin liittyen: [email protected]