Hengellisiä asioita

image description

Hengellisiä tilaisuuksia

Kuukauden hartaus

Mistä on kyse?

Miksi tulla uskoon? Mistä siinä on kysymys? Miksi tehdä niin monitahoinen päätös? Mitä sillä toivoo saavuttavansa tai todistavansa? Mitä siitä haluaa saada irti—jos ylipäätään mitään? On monia tapoja elää tätä ainutkertaista elämää—tuhansia hyviä tapoja toimia ja olla hyödyksi. Mitä erityistä kristityn uskonelämässä on?

Uskossa ei ole kyse nimestä seurakunnan jäsenluettelossa eikä siitä, että käydään säännöllisesti sunnuntain hengellisissä tilaisuuksissa. Ei ole kyse mahdollisuudesta erotella ihminen helposti ateistiksi, juutalaiseksi, muslimiksi, hinduksi, buddhalaiseksi tai kristityksi. On kyse paljon enemmästä.

Uskoon tuleminen on Jeesuksen seuraajaksi ryhtymistä, opettelemista uskomaan häneen. Kyse on hänen tuntemisestaan, häneen luottamisesta, hänen kaltaisekseen kasvamisesta—sen Ainoaan joka osaa näyttää meille, millaista todellinen hyvä elämä on.

Uskossa eläminen on sitä, että luovuttaa elämän hänen johtoonsa, että kehittää henkilökohtaisista suhdetta Jeesukseen ja että asettaa koko elämän perustuksen tämän yhteyden varaan. Kyse on toivon etsimisestä  - ja sen löytämisestä Jeesuksessa—ja halusta levittää sitä maailmaan.

Kyse on kiitollisuudesta Jumalan pettämättömän rakkauden tähden. Kyse on koko elämän luovuttamisesta hänen käsiinsä—uskomisesta, että se elämämme paras teko ja paras päätös. Havahtumisesta huomaamaan, että niin todella on!

Mestarin kädessä, Robert Street