Sosiaalinen apu

image description

Pelastusarmeijan työn päämääränä on auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti – hengen, sielun ja ruumiin tarpeiden mukaan.

Syyskauden sosiaalisen työn ohjelma:


LOKAKUU:

Soppamajakka 16.10. klo 12:00
Naisten aamiainen 20.10. klo 9:00

MARRASKUU:

Soppamajakka 13.11. klo 12:00
Naisten aamiainen 17.11. klo 9:00


Soppamajakka

Soppamajakka on tilaisuus, jossa lauletaan, pidetään hartaus ja tarjotaan soppaa ja kahvia. Tilaisuuteen saa tulla klo 12 - 13. Jos soppa loppuu, lopetetaan aikaisemmin.

Soppamajakka-tilaisuuksissa emme jaa avustusaikoja. Lue alta lisätietoja avustuksen hakemisesta.

Avustus

Porvoon osaston taloudellinen avustus on kertaluonteinen, ja on tarkoitettu taloudellisiin kriisitilanteisiin. Avustuksen hakijan on esitettävä henkilöllisyys-todistus sekä selvitys tuloistaan ja menoistaan.

Ajanvaraus Pelastusarmeijan Porvoon osastossa avustustapaamiseen tiistaisin kello 9-11, joitakin poikkeuksia voi aika ajoin tulla.

Puhelinnumero avustusajanvaraukseen on 050 527 8920. Puhelin on muina aikoina kiinni, emme vastaa  teksti- tai WhatsApp-viesteihin.

Varaamme kullekin viikolle tietyn määrän aikoja. Jos kaikki kyseisen viikon ajat ovat menneet, voit soittaa uudelleen seuraavan viikon tiistaina.

Jouluavustustus-haun aikana, marraskuun alusta alkaen aina tammikuun loppuun avustuspuhelin on kiinni. Haku jouluavustuksiin tapahtuu netin kautta erillisen hakemuksen kautta. Joulutauon jälkeen puhelin aukeaa taas helmikuun alussa. Kesäkuun alussa avustuspuhelin menee kiinni ja avustustyömme jää kesätauolle. Puhelin aukeaa taas elokuun puolivälin paikkeilla.