Sosiaalinen apu

image description

Pelastusarmeijan työn päämääränä on auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti – hengen, sielun ja ruumiin tarpeiden mukaan.

sosiaalinen apu Porvoossa.

Ruoka-apua annetaan ajanvarauksella.


Soppamajakka 3.4. kello 12:00, tervetuloa.

Naisten aamiainen 14.4. kello 9:00, tervetuloa.

Soppamajakka

Soppamajakka on tilaisuus, jossa lauletaan, pidetään hartaus ja tarjotaan soppaa ja kahvia vähävaraisille ihmisille. Tilaisuuteen saa tulla klo 12 - 13 välisenä aikana. Jos soppa loppuu, lopetetaan aikaisemmin.

Soppamajakka- ohjelmassa emme enää jatkossa jaa avustusaikoja tilaisuuksien ruuhkautumisen estämiseksi.

Avustus

Porvoon osaston taloudellinen avustus on kertaluonteinen, ja on tarkoitettu erityisiin taloudellisiin kriisitilanteisiin. Avustuksen hakijan on esitettävä henkilöllisyys-todistus  sekä luotettava selvitys tuloistaan ja menoistaan.

Ajanvaraus Pelastusarmeijan Porvoon osastossa avustustapaamiseen tapahtuu tiistaisin kello 9-11 välillä, joitain poikkeuksia voi aika ajoin tulla.

Jouluavustustus- haun aikana, marraskuun alusta alkaen aina tammikuun loppuun avustuspuhelin on kiinni. Haku jouluavustuksiin tapahtuu netin kautta erillisen hakemuksen kautta. Joulutauon jälkeen puhelin aukeaa taas uudelleen helmikuun alussa.

Kesäkuun alussa avustuspuhelin myös menee kiinni ja avustustyömme jää kesätauolle. Puhelin aukeaa taas uudelleen elokuun alussa.

Puhelinnumero avustusajanvaraukseen on: 050 527 8920. Numero on muina aikoina kiinni, eikä numeroon kannata lähettää teksti- tai WhatsApp- viestejä koska niihin ei vastata.

Varaamme kullekin viikolle tietyn määrän aikoja, ja jos kaikki kyseisen viikon ajat ovat menneet, emme varaa etukäteen aikoja seuraavalle viikolle, vaan silloin kannattaa soittaa uudelleen seuraavan viikon tiistaina.