Tuetulle työjaksolle Pelastusarmeijaan

Etsitkö paikkaa harjoittelulle tai tuetulle työjaksolle? Pelastusarmeija haluaa auttaa sinua. Tarjoamme turvallisen ja lämminhenkisen työyhteisön sekä paikan uudessa, juuri perustetussa ankkuritiimissä.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekahvilaan, perhesunnuntaihin tai äitien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Sosiaalinen apu

Tarvitsetko apua. Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.

image description

Tampereen osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!

image description

Hengellinen toiminta

Pelastusarmeijan hengellinen toiminta keskittyy osastoihin, ja sosiaalisissa toimipisteissä sitä tehdään ihmisten oman tarpeen mukaan.

image description

Lapset ja nuoret

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta." Mark. 10:14

image description

Podcastit

Kuuntele Lempeyttä arkeen -podcasteja. Hengitysharjoituksia on ruuhkavuosiarkea eläville vanhemmille suunnattu podcast. Seikkailemaan tuo kevennystä lapsille ja aikuisillekin automatkoille ja pitkiltä tuntuviin hetkiin.

image description

Tampereen myymälät

Uudistuneet ja viihtyisät iCare-myymälämme tarjoavat aina ajankohtaisia ja edullisia ostoksia. Ostamalla ja lahjoittamalla hyväkuntoista tavaraa tuet Pelastusarmeijan työtä kotimaan avuntarvitsijoiden hyväksi.

image description

Tule vapaaehtoiseksi

Toimintamme ytimessä ovat aina olleet lähimmäisenrakkauteen uskovat ihmiset. Elämän mielekkyys kumpuaa niistä asioista, jotka tuovat muille ihmisille apua ja iloa.

image description

Tilavuokrat

Pelastusarmeija on toiminut tällä paikalla yli sata vuotta ja olemme uusineet tilat nykyaikaisiksi.