Avustuspyyntö Tampere

image description

Tällä hakemuksella avustuspyynnön voivat lähettää TAMPEREEN, LEMPÄÄLÄN, PIRKKALAN, NOKIAN, KANGASALAN JA YLÖJÄRVEN ASUKKAAT. Muilta paikkakunnilta tuleviin hakemuksiin ei vastata.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen soitamme sinulle ja keskustelemme tilanteestasi tai saat tekstiviestin, jos et tässä kohtaa voi saada avustusta.

Ruuhkan vuoksi avustuspyyntöjen käsittelyssä voi välillä olla viivettä. 

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekerhoon, perhesunnuntaihin tai vanhempien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Podcastit

Kuuntele Lempeyttä arkeen -podcasteja. Hengitysharjoituksia on ruuhkavuosiarkea eläville vanhemmille suunnattu podcast. Seikkailemaan tuo kevennystä lapsille ja aikuisillekin automatkoille ja pitkiltä tuntuviin hetkiin.

image description

Sosiaalinen apu

Tarvitsetko apua. Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.

image description

Tampereen osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!