Etsimme avustajaa perhetyöhön – Paikka auki!

Haemme osatyökykyistä tai alle 30-vuotiasta työtöntä nuorta perhetyön avustajaksi Pelastusarmeijan Tampereen osaston Lempeyttä arkeen -projektiin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa lokakuussa ja on osa STEA:n rahoittamaa Paikka auki -ohjelmaa.

Pääasiallinen työkenttäsi on Lempeyttä arkeen -projekti, mutta tarvittaessa autat muissakin osaston töissä. Työtehtäviisi kuuluu lastenhoitoa, lasten viriketoiminnan suunnittelua ja toteutusta, siivousta ja avustavia töitä keittiössä. Työtehtäviä voidaan räätälöidä kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Työtehtäväsi voivat sisältää edellä mainittujen lisäksi ryhmien ohjausta, tapahtumien, leirien ja tilaisuuksien valmistelua sekä lapsi- ja perhetyön suunnittelu- ja kehitystyötä. Työhösi kuuluu kahden viikon leirijakso kesällä 2021 Pelastusarmeijan lasten lomakodissa Nummelassa.

Opastuksen työhön saat meiltä. Opastus sisältää perehdytyksen ja ohjauksen kaikkiin työtehtäviisi, lapsi- ja nuorisotyön turvallisuuskoulutuksen sekä mahdollisuuden hygieniapassin suorittamiseen. Työtiimiisi kuuluvat osastoupseerit, sosiaaliohjaaja sekä vapaaehtoistyöntekijät. Olet osa lämminhenkistä ja välittävää työyhteisöä. Työpaikkasi sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Satakunnankatu 27.

Työpaikan osoite: Satakunnankatu 27, 33210 Tampere
Viikkotyöaika: 38 h 50 min
Palkkaus: G13 (Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus)

Vapaamuotoisen hakemuksen liitteineen voit lähettää sähköpostilla:
[email protected] tai kirjeenä osoitteella Pelastusarmeija, PL 49, 33211 Tampere.

Hakuprosessin eteneminen 

Hakuaika: 11.7–21.8.2020
Haastattelut: 24.8.–4.9.2020
Ilmoitus valitulle ja valitsematta jääneille: viimeistään 10.9.2020
Ensimmäinen työpäivä: 1.10.2020

Lisätiedot 3.8.2020 alkaen: [email protected] tai puh. 045 7734 8434 

Lataa ilmoitus pdf-tiedostona tästä.


Pelastusarmeija on kansainvälinen liike ja evankelinen yhteisö maailmanlaajuisessa kirkossa. Julistuksemme perustuu Raamattuun ja palvelumme on lähtöisin rakkaudesta Jumalaan. Tehtävämme on ilman mitään erottelua kohdata ihmisten tarpeet Jeesuksen Kristuksen nimessä. Teemme hengellistä ja sosiaalista työtä yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomen ja olemme tunnettuja mm. vähävaraisten tueksi järjestettävästä Joulupata-keräyksestä, ruokajakelusta ja muusta sosiaalisesta avustustoiminnastamme, Sotahuuto-lehdestä, punaisesta kilpi-logostamme ja kirpputoritoiminnastamme. Työntekijöiden määrä on 450 ja vuosittainen liikevaihto on noin 30 miljoonaa.