Hae mukaan vertaistukiryhmään

Tällä lomakkeella voit hakea äitien vertaistukiryhmään. Ryhmään otetaan kahdeksan äitiä.

HUOM! Ryhmään pääsemisestä ilmoitetaan TAMMIKUUSSA 14.1. mennessä. Ryhmä käynnistyy 25.1.

Pienryhmä kuormittavassa tilanteessa oleville äideille. Ryhmässä käsittelemme vertaistuellisesti omaan itseen, tunteisiin ja tarpeisiin liittyviä teemoja sekä etsimme voimavaroja parempaan arjessa jaksamiseen. Lastenhoito järjestyy ryhmän ajaksi. Ryhmän äideille tarjoamme myös mahdollisuuden taloudelliseen apuun sekä yksilökeskusteluihin. Ryhmä alkaa 25.1. ja kokoontuu kevään aikana 8 kertaa joka toinen tiistai klo 9.30-11.30.

                                                                                                                    

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti. Lue lisää tietosuojasta.

image description

Vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoistyö Pelastusarmeijassa voi tarkoittaa monenlaisia asioita yksittäisessä tapahtumassa auttamisesta säännöllisessä viikkotoiminnassa mukana olemiseen.

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekerhoon, perhesunnuntaihin tai vanhempien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Podcastit

Kuuntele Lempeyttä arkeen -podcasteja. Hengitysharjoituksia on ruuhkavuosiarkea eläville vanhemmille suunnattu podcast. Seikkailemaan tuo kevennystä lapsille ja aikuisillekin automatkoille ja pitkiltä tuntuviin hetkiin.