Hae mukaan vertaistukiryhmään

Tällä lomakkeella voit hakea äitien vertaistukiryhmään. Ryhmään pääsemisestä ilmoitetaan 13.1. mennessä. Ryhmä käynnistyy 24.1.

Pienryhmä kuormittavassa tilanteessa oleville äideille. Ryhmässä käsittelemme vertaistuellisesti omaan itseen, tunteisiin ja tarpeisiin liittyviä teemoja sekä etsimme voimavaroja parempaan arjessa jaksamiseen. Ryhmän äideille tarjoamme myös mahdollisuuden taloudelliseen apuun sekä yksilökeskusteluihin. Ryhmä alkaa 24.1. ja kokoontuu kevään aikana yhdeksän kertaa joka toinen tiistai klo 9.30-12.

 


Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietojasi huolellisesti. Lue lisää tietosuojasta.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekahvilaan, perhesunnuntaihin tai äitien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Sosiaalinen apu

Tarvitsetko apua. Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.

image description

Tampereen osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!