Infoa patavahdeille

Tervetuloa patavahdiksi. Tältä sivulta voit tiivistetysti lukea tärkeimmät Joulupata-keräystä koskevat asiat. Voit tarkistaa omat vuorosi ja pohtia, voisitko ottaa vielä yhden tai kaksi vuoroa lisää. Vuorolistoissa on vielä aukkoja. Jos jonkin aukon voit täyttää, soita puh. 045 7734 8434.

Emme ota joulupadoille kuin raha- ja villasukkalahjoituksia. Kaikki tavara- ja vaatelahjoitukset ohjataan iCare-myymälöihin, jotka löytyvät keskustasta (Kuninkaankatu 24), Lielahdesta (Sellukatu 15) ja Hervannasta (Lindforsinkatu 4). Joulupadan jalassa roikkuu laminoitu lappu, jossa on myymälöiden yhteystiedot ja aukioloajat. Lisäksi jokaisessa padassa roikkuvat vuorolista, keräyslupa, patavahdin käsikirja ja Tampereen alueen joulupatojen sijainnit.

Jos tilanne tavara- tai vaatelahjaa tuovan ihmisen kanssa käy kiusalliseksi, voi lahjoituksen ottaa vastaan padalle ja samalla toivoa, että seuraavan lahjoituksen toisi suoraan iCare-myymälään, joihin tavaraa ja vaatteita voi viedä ympäri vuoden.

Patavahdin käsikirja kertoo Joulupata-keräyksen historiasta ja yleisistä käytänteistä. Lukemalla neljäsivuisen käsikirjan saa hyvän käsityksen keräyksestä ja pystyy toimimaan patavahtina ilman suurempia ongelmia Lataa patavahdin käsikirja: kasikirja.pdf

Jos sinulla on kysyttävää patavuoroistasi, jokin ongelma padalla tai haluat muuten vain keskustella, voit soittaa Rikulle:

puh. 045 7734 8434

Jos sinua seuraava patavahti myöhästyy yli viisi minuuttia, soita ym. numeroon. Samaan numeroon toivomme, että ilmoitat, jos et jostain syystä voi saapua patavahdin vuoroosi. Mitä aikaisemmin pystyt asian ilmoittamaan sitä helpompi meidän on löytää tuuraaja. Käytämme tuuraajien etsintään tekstiviestejä, joita lähetämme teille kaikille. Emme siis odota vastausta viesteihin silloin, kun et voi tuuraajaksi lähteä. Lähetämme myös muutamia tekstiviestejä keräyksen kulusta.

Mikael vastaa patatarvikkeiden ja padoille tulleiden villasukkien kuljetuksesta. Jos padalle on kertynyt paljon villasukkia, voit soittaa Mikaelille numeroon 050 3445 275.

Yleisesti Joulupata-keräyksestä Tampereella voi lukea Joulupata-keräys Tampereella -sivulta. Joulupata-keräyksen oma nettisivu joulupata.fi on hyvä myös tietää. Sitä kautta voi antaa lahjoituksen netissä. Patavahdin käsikirjassa on listattu kaikki lahjoitustavat.

Patavahtien ruokailu

Patavahti voi käydä jokaisena päivänä, jona seisoo padalla, syömässä lounaan Sokos Herkku ravintolassa Sokoksen kellarikerroksessa. Kerro kassalla, että olet Pelastusarmeijan patavahti, niin kassa kertoo sinulle lounasvaihtoehtosi. Lounas on tarjolla ma–la klo 10.30–15.

Kauppahallin joulupata 

Klikkaamalla kuvaa näet sen täysikokoisena. 


Rautatieaseman joulupata

Klikkaamalla kuvaa näet sen täysikokoisena. 


Ratinan joulupata

Klikkaamalla kuvaa näet sen täysikokoisena.