Ohjeita patavahdille

Tälle sivulle on koottu Tampereen patavahdeille tärkeää tietoa. Luethan ohjeet ennen padalle menoa ja tarkistat vuorolistoista omat vuorosi. Kiitos, kun olet mukana!

Mitä teen, kun padalle tuodaan tavaroita?

  • Kerro lahjoittajalle, että tavara- ja lahjapakettikeräys padoilta loppuu. Käytettyjä tavaroita tarvitaan ja otetaan vastaan Pelastusarmeijan kirpputoreilla ympäri vuoden. Myös vaateavustukset hoidetaan kirpputorien kautta.
  • Voit kysyä, olisiko lahjoittajalla mahdollisuus viedä tavarat suoraan kirpputorille Hervantaan tai Lielahteen. Voit myös ottaa tavarat vastaan padalle.
  • Anna jokaiselle tavaran lahjoittajalle infolappu, jossa kerrotaan tavarakeräyksen siirtymisestä kirpputoreille.Infolaput ovat muovirasiassa.
  • Pakkaa padalle tulleet tavarat mustiin jätesäkkeihin, jotta autokuskit saavat ne helposti nostettua autoon. Uudet villasukat ja ruokatavarat laitetaan sinisisiin muovipusseihin.
  • Jos padalle alkaa kertyä tilaan nähden liiaksi tavaraa, soita päivystysnumeroon. Se löytyy padalta ja voit tallentaa sen myös kännykkääsi etukäteen. Päivystysnumero on 045 7734 8435. Päivystysnumeroon voit soittaa kaikissa ongelmatilanteissa.

Ethän tule padalle, jos sinulla on vähäisiäkään flunssan oireita. Muista soittaa ja perua vuorosi, jos sairastut.

Lue vielä tästä Patavahdin käsikirja


Joulupatojen patavahtivuorolistat:

Ratina

Rautatieasema

Kauppahalli

Iloisia ja jouluisia hetkiä padoille!