Pelastusrengastyö-hakemus

Pelastusrengastyöhön voivat hakea Tampereen, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian, Kangasalan ja Ylöjärven asukkaat. Kaikkia hakijoita ei voida ottaa asiakkaiksi.

HUOM! Asiakasmäärä on tällä hetkellä niin runsas, että uudet hakijat menevät jonoon. Vastaamme kaikille hakijoille tekstiviestillä.


Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja turvallisesti. Henkilötietojen käsittelyä koskevat tietosuojalausunnot löytyvät Tietosuoja-sivulta.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekahvilaan, perhesunnuntaihin tai äitien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Sosiaalinen apu

Tarvitsetko apua. Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.

image description

Tampereen osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!