Perhetyö

Tervetuloa kaikenlaiset perheet.

Lataa perhetyön syyskauden 2021 ohjelma
(pdf-tiedosto)

keskiviikkoisin klo 10

Perhekerho

 

Perhekerho on syyskaudella 2021 käynnissä.

Tervetuloa keskiviikkoisin klo 10 Perhekerhoon alle eskari-ikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään musiikkihetki ja syödään välipala. Tilamme ovat väljät ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota turvalliseen olemiseen ilonpitoa unohtamatta.

Syyskauden viimeinen perhekerho pidetään 17.11.


Vertaistukiryhmä

Pienryhmä kuormittavassa tilanteessa oleville äideille. Ryhmässä käsittelemme vertais-tuellisesti omaan itseen, tunteisiin ja tarpeisiin liittyviä teemoja sekä etsimme voimavaroja parempaan arjessa jaksamiseen. Lastenhoito järjestyy ryhmän ajaksi. Ryhmän äideille tarjoamme myös mahdollisuuden taloudelliseen apuun sekä yksilökeskusteluihin. Seuraava ryhmä alkaa 25.1.2022. Haku ryhmään aukeaa 15.11. Ryhmään mahtuu 8 äitiä ja ryhmä kokoontuu kevään aikana 8 kertaa joka toinen tiistai klo 10.30-11.30.


klo 16 

Perhesunnuntai ja pyhäkoulu

Perhesunnuntait jatkuvat syksyllä 2021
su 12.9. klo 16. Tervetuloa!

klo 16 Kaikenikäisten kirkkohetki
klo 16.30 Aikuisten ylistysjatkot
klo 16.30 Perheiden ruokailu
klo 17 Aikuisten ruokailu
klo 17–18 Leikkiä ja askertelua omien vanhempien kanssa

Aiheet: 12.9. Sydämesi on tärkeä, 3.10. Jeesus löytää eksyneen, 24.10. Minä olen ihme, 28.11. Ihana odotus

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu lapsille järjestetään sunnuntain jumalanpalveluksen kanssa samaan aikaan klo 16. Pyhäkoulu on lasten kirkko, jossa opitaan Raamatun kertomuksia, lauletaan, leikitään, tanssitaan, askarrellaan ja viihdytään.

Aiheet: 26.9. Rakkaus on hyviä tekoja, 7.11. Rakkaus on anteeksiantamista, 12.12. Rakkaus on omastaan antamista.

Sunnuntaikalenteri

  • su 12.9. klo 16 Perhesunnuntai: Sydämesi on tärkeä
  • su 26.9. klo 16 Pyhäkoulu: Rakkaus on hyviä tekoja
  • su 3.10. klo 16 Perhesunnuntai: Jeesus löytää eksyneen
  • su 24.10. klo 16 Perhesunnuntai: Minä olen ihme
  • su 7.11. klo 16 Pyhäkoulu: Rakkaus on anteeksiantamista
  • su 28.11. klo 16 Perhesunnuntai: Ihana odotus, 1. adventti
  • su 12.12. klo 16 Pyhäkoulu: Rakkaus on omastaan antamista

 

Naisten ilta ja Raamattuilta tiistaisin klo 17.30

Tiistain tilaisuuksien
yhteydessä
on lastenhoito
klo 17 alkaen. 

Naisten ilta

Parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30

Pelastusarmeijan naisten illat ovat eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien naisten kohtauspaikka. Ohjelmassa on isojen ja pienten elämänmakuisten aiheiden pohtimista, keskustelua, nauramista, iltatee ja iltahartaus. Naisteniltaan osallistuvien lapsille on järjestetty lastenhoito, joka aukeaa klo 17.

Raamattuilta

Parillisiten viikkojen tiistaisin klo 17.30, ensimmäinen kokoontuminen ti 5.10.

Raamattuilta tarjoaa väylän keskustella ja oppia Raamatusta. Keskustelussa pyritään löytämään yhteys Raamatun ja osallistujan oman elämän välillä. Samalla avataan Raamatun punaisia lankoja – teemoja ja kokonaisuuksia, jotka kulkevat läpi koko Raamatun. Aloitamme tutustumalla Vanhaan testamenttiin ja sen aikajanaan. Lastenhoito klo 17 alkaen.

Turvallisuus tilaisuuksissa

Kaikissa tilaisuuksissa ja tarjoiluissa turvallisuus on huomioitu. Tulethan oireettomana. Pidetään toisistamme huolta. Jos koronatilanne pahenee, tilaisuuksia tai leirejä saatetaan joutua perumaan. Ajankohtaiset tiedot ohjelmasta saat kotisivuiltamme tai Facebookista.

Sosiaalinen apu

Jos kohtaat taloudellisia haasteita voit hakea apua meiltä. Siirry sosiaalisen avun nettisivulle.
       

Sosiaalinen media

Sohvahartaudet Youtube-kanavalla

Sohvahartaus on Pelastusarmeijan Tampereen osaston hartaus jäsenilleen sekä kaikille muillekin.Hartaus on tehty kaiken ikäisille ja sopii erityisesti perheille yhdessä katsottavaksi. Sohvahartaudessa on mukana kirkkokori, josta löytyy lapsille tekemistä. Sohvahartauksien arkisto löytyy Youtube-kanavalta.

Siirry Pelastusarmeijan Tampereen osaston Youtube-kanavalle.

   

Podcastit

Seikkailemaan

Pienten lasten isä ja Pelastusarmeijan upseeri kertoilee Raamatun kertomuksia iloisessa hengessä ja vinkkaa mukavaa tekemistä auto-matkoille ja sadepäiviin.

www.redcircle.com/seikkailemaan


Hengitysharjoituksia, hengellistä hyvinvointia ruuhkavuosiin. Kuvassa ósa Kaisu Leinon kasvoista ja lapset leikkimässä taustalla.

Hengitysharjoituksia

Pienten lasten äiti ja Pelastusarmeijan upseeri tarjoaa lempeää näkökulmaa ja käytännön armollisuutta pienten lasten vanhempien hengelliseen kaipuuseen.

www.redcircle.com/hengitysharjoituksia


Podcastit tulevat kuunneltavaksi tälle sivulle ja uusin jakso jaetaan aina myös Facebook- ja Instagram-sivuille. Löydät jaksot myös yleisimmistä podcast-hakemistoista, kuten iTunes, Spotify ja Google podcasts.

Siirry podcastien omalle sivulle

Facebook ja Instagram

Pelastusarmeijan Tampereen osaston Facebook-sivulle ja Lempeyttä arkeen -Instagram-sivulle päivitetään viimeisin tieto perhetyöstämme sekä kaikkea muuta aiheeseen sopivaa. Siirry Facebook-sivulle. Siirry Instagram-sivulle.


Työntekijät 

Hei, olen Veera, 

äiti ja Tampereen osaston ohjaaja sekä perhetyössä että sosiaalisessa auttamistyössä. Toimin ohjaajana Perhekerhossa ja Lempeyttä arkeen -vertaistukiryhmässä. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työssäni olen myötäelänyt eri ikäisten monenlaisia haastavia tilanteita sekä tehnyt lapsi, nuoriso-, maahanmuuttaja- ja perhetyötä. Lapsiperheiden jaksaminen ja äitiyden tukeminen on sydäntäni lähellä. Erityisenä vastuualueenani Tampereen osaston perhetyössä on auttamistyö.

Hei, olen Kaisu, 

kahden leikki-ikäisen lapsen äiti ja Pelastusarmeijan Tampereen osaston johtaja yhdessä mieheni Rikun kanssa. Olen koulutukseltani paitsi Pelastusarmeijan upseeri, myös opettaja. Ennen uraani Pelastusarmeijassa työskentelin kymmenen vuotta peruskoulussa.  Pelastusarmeijassa olen saanut viettää lasten ja nuorten kanssa heidän vapaa-aikaansa ja olla tukemassa perheiden arkea. Erityisenä vastuualueenani Tampereen osaston perhetyössä on musiikkityö. 

Hei, olen Riku, 

kahden leikki-ikäisen lapsen isä ja Pelastusarmeijan Tampereen osaston johtaja yhdessä vaimoni Kaisun kanssa. Pelastusarmeijan upseerina olen ollut mukana järjestämässä ja ohjaamassa leirejä, kerhoja,tapahtumia, tempauksia, pyhäkouluja ja perhejumalanpalveluksia. Auttamistyössämme olen tavannut paljon erilaisia perheitä ja kulkenut rinnallaraskaitakin polkuja. Erityisenä vastuualueenani Tampereen osaston perhetyössäon mediatyö.


23 tuntia sitten
Etsimme vapaaehtoista joulupuuron keittäjää Aattoaamu yhdessä -tilaisuuteen Pelastusarmeijan Tampereen osastolle jouluaattoaamuna.⁠ ⁠ Tehtävänä on joulupuuron valmistus, tarjoilu ja keittiön siistiminen ruokailun jälkeen. Tarjoilu tehdään n. 30 henkilölle. Haluamme tarjota yhdessä olemisen ja lämpimän joulumielen paikan kaikille. Toivomme löytävämme 2–3 vapaaehtoista, jotta myös keittiötyö olisi leppoisaa ja mukavaa. Tonttulakit tulevat talon puolesta. Tule jakamaan ja saamaan joulumieltä.⁠ ⁠ Aattoaamu yhdessä on kaikenikäisille tarkoitettu tilaisuus. Aluksi on hartaushetki, joka sopii myös lapsille, jonka jälkeen lapsiperheet tulevat puurolle. Aikuisille jatkuu jouluista ohjelmaa salissa, jonka jälkeen he tulevat puurolle. Lapsilla on mahdollisuus myös vapaaseen leikkiin ja jouluaskarteluun.⁠ ⁠ Soita 044 7577 918 tai lähetä sähköpostia [email protected] Puhelimeen vastaavat ja sähköpostit lukevat Pelastusarmeijan työntekijät Kaisu, Riku ja Veera.
Etsimme vapaaehtoista joulupuuron keittäjää Aattoaamu yhdessä -tilaisuuteen Pelastusarmeijan Tampereen osastolle jouluaattoaamuna.⁠ ⁠ Tehtävänä on joulupuuron valmistus, tarjoilu ja keittiön siistiminen ruokailun jälkeen. Tarjoilu tehdään n. 30 henkilölle. Haluamme tarjota yhdessä olemisen ja lämpimän joulumielen paikan kaikille. Toivomme löytävämme 2–3 vapaaehtoista, jotta myös keittiötyö olisi leppoisaa ja mukavaa. Tonttulakit tulevat talon puolesta. Tule jakamaan ja saamaan joulumieltä.⁠ ⁠ Aattoaamu yhdessä on kaikenikäisille tarkoitettu tilaisuus. Aluksi on hartaushetki, joka sopii myös lapsille, jonka jälkeen lapsiperheet tulevat puurolle. Aikuisille jatkuu jouluista ohjelmaa salissa, jonka jälkeen he tulevat puurolle. Lapsilla on mahdollisuus myös vapaaseen leikkiin ja jouluaskarteluun.⁠ ⁠ Soita 044 7577 918 tai lähetä sähköpostia [email protected] Puhelimeen vastaavat ja sähköpostit lukevat Pelastusarmeijan työntekijät Kaisu, Riku ja Veera.
2 päivää sitten
Perhesunnuntain ylistysjatkoilla todistaa kadetti Kimmo Nordblom Turun osastosta. Perhesunnuntai 24.10. klo 16 Pelastusarmeijan Tampereen osastolla. Tervetuloa os. Satakunnankatu 27.⁠ ⁠ Aihe: Minä olen ihme!⁠ ⁠ SALISSA⁠ klo 16.00 Kaikenikäisten kirkkohetki⁠ klo 16.30 Aikuisten ylistysjatkot⁠ ⁠ BLEIZZISSÄ⁠ klo 16.30 Perheiden ruokailu⁠ klo 17.00 Aikuisten ruokailu⁠ ⁠ LASTEN KERROKSESSA⁠ klo 17-18 Leikkiä ja askertelua omien vanhempien kanssa⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #laulut #laulu #jumalanpalvelus #ylistys #rukous #Pelastusarmeija #kirkko #seurakunta #kokous #perhe #perhesunnuntai #tekemistälapsille #tekemistätampereellalapsiperheille #tekemistätaaperolle #tampereenlapsiperheet #tampereenäidit #yksinlapsenkanssa #yksinhuoltajanelämää #askartelualastenkanssa #instamutsit #faija #äidinelämää #isänelämää #ruokailu #päivällinen #maksuton
Perhesunnuntain ylistysjatkoilla todistaa kadetti Kimmo Nordblom Turun osastosta. Perhesunnuntai 24.10. klo 16 Pelastusarmeijan Tampereen osastolla. Tervetuloa os. Satakunnankatu 27.⁠ ⁠ Aihe: Minä olen ihme!⁠ ⁠ SALISSA⁠ klo 16.00 Kaikenikäisten kirkkohetki⁠ klo 16.30 Aikuisten ylistysjatkot⁠ ⁠ BLEIZZISSÄ⁠ klo 16.30 Perheiden ruokailu⁠ klo 17.00 Aikuisten ruokailu⁠ ⁠ LASTEN KERROKSESSA⁠ klo 17-18 Leikkiä ja askertelua omien vanhempien kanssa⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #laulut #laulu #jumalanpalvelus #ylistys #rukous #Pelastusarmeija #kirkko #seurakunta #kokous #perhe #perhesunnuntai #tekemistälapsille #tekemistätampereellalapsiperheille #tekemistätaaperolle #tampereenlapsiperheet #tampereenäidit #yksinlapsenkanssa #yksinhuoltajanelämää #askartelualastenkanssa #instamutsit #faija #äidinelämää #isänelämää #ruokailu #päivällinen #maksuton
3 päivää sitten
”Jo silloin kun sä synnyit, auringon kun näit,⁠ sua ympäröi myös rakkaus Jumalan.⁠ Hän korvaan kuiskasi: ’Sua tänne odotin,⁠ sinut luonut oon, suo hoitaa haluan.’”⁠ ⁠ Pelastusarmeijan laulukirja: 219 Olet Jumalan silmäterä, 1. säk., säv. Guri Nilsson, san. Karin Eriksson, suom. Jorma Pollari⁠ ⁠ Luomistyö minussa: Minä olen ihme!⁠ Perhesunnuntai 24.10. klo 16. ⁠ ⁠ Aikuisten ylistysjatkoilla kuulemme todistuksen kadetti Kimmo Nordblomilta. Hän on määrättynä Turun osaston avustajana.⁠ Tervetuloa.
”Jo silloin kun sä synnyit, auringon kun näit,⁠ sua ympäröi myös rakkaus Jumalan.⁠ Hän korvaan kuiskasi: ’Sua tänne odotin,⁠ sinut luonut oon, suo hoitaa haluan.’”⁠ ⁠ Pelastusarmeijan laulukirja: 219 Olet Jumalan silmäterä, 1. säk., säv. Guri Nilsson, san. Karin Eriksson, suom. Jorma Pollari⁠ ⁠ Luomistyö minussa: Minä olen ihme!⁠ Perhesunnuntai 24.10. klo 16. ⁠ ⁠ Aikuisten ylistysjatkoilla kuulemme todistuksen kadetti Kimmo Nordblomilta. Hän on määrättynä Turun osaston avustajana.⁠ Tervetuloa.
Free Instagram Feed widget