Perhetyö

 

Lataa perhetyön syksyn 2022 ohjelma (pdf-tiedosto)
Ohjelman saat myös Pelastusarmeijalta tilaisuuksien yhteydessä (14.8. alkaen).

Perheiden arki

Perhekahvila keskiviikkoisin klo 10–12

Perhekahvila on rentoa ja paineetonta yhdessäoloa, vertaistukea vanhemmille ja mukavaa toimintaa lapsille. Tarjolla on reilu välipala ja käytössä kivat leikki- ja askartelutilat. Perhekahvilan toimintaan osallistuville on jaossa muutaman kerran kaudessa lahjakassi, joka sisältää perheiden tarvitsemia päivittäistavaroita. Perhekahvilat käynnistyvät kesän jälkeen keskiviikkona 17.8. klo 10. Tervetuloa.


Ilta äideille joka toinen tiistai klo 17.30–19

Äitien illassa rentoudutaan ja huokaistaan, mutta myös jutellaan niistä asioista, joista ei arjen keskellä ehdi: tunteista ja tunnetaidoista, itsetunnosta, ihmissuhteista, seksuaalisuudesta, naisena ja äitinä elämisen isoista ja pienistä asioista. Lopuksi hiljennytään iltahartauteen. Teetarjoilu. Lastenhoito avautuu klo 17. Ilmoittautuminen lastenhoitoon viimeistään edellisenä päivänä klo 13 puh. 044 7577 918 soittamalla tai tekstiviestillä. Parittomat viikot 30.8. alkaen.


Perheiden pyhä

Pelastusarmeijassa on Jumalanpalvelus joka sunnuntai klo 16. Lapset ja perheet ovat aina tervetulleita mukaan. Salissa on lapsille leikkipaikka. Joka toinen viikko on aikuisten ohjelman rinnalla myös erityisesti lapsille suunnattua ohjelmaa. Syksyllä perhesunnuntaissa ja pyhäkoulussa jokainen on supersankari ja usko on koko perheen voimavara.

Perhesunnuntai

Perhesunnuntai alkaa kaiken ikäisten kirkkohetkellä, jossa Raamatun kertomuksiin sukelletaan yhdessä tehden ja kokien. Lisäksi ohjelmassa on vapaata leikkiä, askartelua, yhdessä oloa ja maksuton ruokailu. Perheiden ohjelman rinnalla on aikuisille omaa ohjelmaa. Syyskauden ensimmäinen perhesunnuntai on 14.8. klo 16. Tervetuloa.

Perhesunnuntain ohjelma noudattaa seuraavaa kaavaa:

Salissa

klo 16 Kaikenikäisten kirkkohetki

klo 16.30 Aikuisten ylistysjatkot

Bleizzissä (katutason kahvilatila)

klo 16.30 Perheiden ruokailu

klo 17.10 Aikuisten ruokailu

Lasten kerroksessa

klo 17–18 Leikkiä ja askertelua omien vanhempien kanssa

 

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma kirkko. Sekä lapset että aikuiset ovatjumalanpalveluksen alussa yhdessä salissa. Yhteisen aloituksen jälkeen lapset  lähtevät pyhäkoulun ohjaajan johdolla alakertaan. Ohjelma on toiminnallista ja  osallistavaa. Aina on aikaa myös leikille. Syyskauden ensimmäinen pyhäkoulu on 28.8. Tervetuloa.

Syksyn perhesunnuntait ja pyhäkoulut

sunnuntaisin klo 16

perhesunnuntai / pyhäkoulu

14.8. Supervoima: rohkeus

28.8. Supervoima: usko

11.9. Supervoima: luonnossa latautuminen

25.9. Supervoima:omatuntokompassi

9.10. Supervoima: iltarukous

23.10. Supervoima: oma suojelusenkeli

6.11. Supervoima: luottamus

20.11. Supervoima: auttaminen

27.11. Supervoima: ilo – ensimmäinen adventti

11.12. Supervoima: antaminen

24.12. klo 10 Aattoaamu yhdessä. Joulu on tullut

Tervetuloa kaikenlaiset perheet

Äitien vertaistukiryhmä

Kurssimuotoinen pienryhmä kuormittavassa tilanteessa oleville äideille. Ryhmässä käsittelemme vertaistuellisesti omaan itseen, tunteisiin ja tarpeisiin liittyviä teemoja sekä etsimme voimavaroja parempaan arjessa jaksamiseen. Lastenhoito järjestyy ryhmän ajaksi. Ryhmän äideille tarjoamme myös mahdollisuuden taloudelliseen apuun sekä yksilökeskusteluihin. Seuraava ryhmä järjestetään kevätkaudella 2023. Haku ryhmään aukeaa nettisivuillamme marraskuussa.
 

Sosiaalinen apu

Jos kohtaat taloudellisia haasteita voit hakea apua meiltä. Siirry sosiaalisen avun nettisivulle.
       

Sosiaalinen media

Sohvahartaudet Youtube-kanavalla

Sohvahartaus on Pelastusarmeijan Tampereen osaston hartaus jäsenilleen sekä kaikille muillekin.Hartaus on tehty kaiken ikäisille ja sopii erityisesti perheille yhdessä katsottavaksi. Sohvahartaudessa on mukana kirkkokori, josta löytyy lapsille tekemistä. Sohvahartauksien arkisto löytyy Youtube-kanavalta.

Siirry Pelastusarmeijan Tampereen osaston Youtube-kanavalle.

   

Podcastit

Seikkailemaan

Pienten lasten isä ja Pelastusarmeijan upseeri kertoilee Raamatun kertomuksia iloisessa hengessä ja vinkkaa mukavaa tekemistä auto-matkoille ja sadepäiviin.

www.redcircle.com/seikkailemaan


Hengitysharjoituksia, hengellistä hyvinvointia ruuhkavuosiin. Kuvassa ósa Kaisu Leinon kasvoista ja lapset leikkimässä taustalla.

Hengitysharjoituksia

Pienten lasten äiti ja Pelastusarmeijan upseeri tarjoaa lempeää näkökulmaa ja käytännön armollisuutta pienten lasten vanhempien hengelliseen kaipuuseen.

www.redcircle.com/hengitysharjoituksia


Podcastit tulevat kuunneltavaksi tälle sivulle ja uusin jakso jaetaan aina myös Facebook- ja Instagram-sivuille. Löydät jaksot myös yleisimmistä podcast-hakemistoista, kuten iTunes, Spotify ja Google podcasts.

Siirry podcastien omalle sivulle

Facebook ja Instagram

Pelastusarmeijan Tampereen osaston Facebook-sivulle ja Lempeyttä arkeen -Instagram-sivulle päivitetään viimeisin tieto perhetyöstämme sekä kaikkea muuta aiheeseen sopivaa. Siirry Facebook-sivulle. Siirry Instagram-sivulle.


 

Free Instagram Feed widget