Perhetyö

Arvokas!

Pelastusarmeijan keväässä korostuu Jumalan rakkaus ja luomistyön ihme. Jokainen lapsi ja aikuinen on arvokas omine ajatuksineen ja tunteineen. Jokaisen usko on riittävä. Jokaisen keho on ainutlaatuinen ja ihana, ja jokainen perhe on omanlaisenaan ja sellaisenaan arvokas. Tervetuloa kaikenlaiset perheet.

Lataa perhetyön kevätkauden 2022 ohjelma (pdf-tiedosto)

 

su klo 16 

Perhesunnuntai ja pyhäkoulu

Perhesunnuntait jatkuvat kevätkaudella 2022 su 6.3. klo 16. Tervetuloa!

klo 16 Kaikenikäisten kirkkohetki
klo 16.30 Aikuisten ylistysjatkot
klo 16.30 Perheiden ruokailu
klo 17 Aikuisten ruokailu
klo 17–18 Leikkiä ja askertelua omien vanhempien kanssa

Perhesunnuntait kevätkaudella sunnuntaisin klo 16:  6.3., 27.3., 17.4., ja 1.5.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu lapsille järjestetään sunnuntain jumalanpalveluksen kanssa samaan aikaan klo 16. Pyhäkoulu on lasten kirkko, jossa opitaan Raamatun kertomuksia, lauletaan, leikitään, tanssitaan, askarrellaan ja viihdytään. Pyhäkoulut kevätkaudella: 20.2., 10.4. ja 22.5.


Sunnuntaikalenteri

  • su 20.2. klo 16 jumalanpalvelus ja pyhäkoulu – arvokkaat tunteet
  • su 6.3. klo 16 perhesunnuntai – arvokas keho
  • su 27.3. klo 16 perhesunnuntai – arvokas usko
  • su 10.4. klo 16 Jumalanpalvelus ja pyhäkoulu – palmusunnuntai
  • su 17.4. klo 16 perhesunnuntai – pääsiäisjuhla
  • su 1.5. klo 16 perhesunnuntai – vapunpäivän iloinen musiikkikirkko
  • su 22.5. klo 16 kevätjuhla jumalanpalveluksessa ja pyhäkoulussa

Perheiden kesäretki – arvokas perhe

Lauantaina 4.6. retki Ylöjärven Antaverkkaan Pelastusarmeijan lomakeskukseen. Ohjelmassa pihaleikkejä, saunomista, uimista, makkaranpaistoa ja kesäinen hartaushetki. Lisätietoa retkestä luvassa toukokuussa.

Naisten ilta parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30 1.3. alkaen

lastenhoito
klo 17 alkaen

Naisten ilta

Parittomien viikkojen tiistaisin klo 17.30.
Ensimmäinen Naisten ilta järjestetään ti 1.3.

Pelastusarmeijan naisten illat ovat eri ikäisten ja erilaisissa elämäntilanteissa olevien naisten kohtauspaikka. Ohjelmassa on isojen ja pienten elämänmakuisten aiheiden pohtimista, keskustelua, nauramista, iltatee ja iltahartaus. Naisteniltaan osallistuvien lapsille on järjestetty lastenhoito, joka aukeaa klo 17. Lastenhoitoon ilmoittautuminen viimeistään edellisenä maanantaina klo 13 mennessä tekstiviestillä tai soittamalla puh. 045 7734 8435.
 

tauolla keväällä 2022

Perhekerho

Perhekerho on tauolla kevätkauden 2022.

Perhekerho jatkuu taas syksyllä 2022. 
 

Äitien vertaistukiryhmä

Pienryhmä kuormittavassa tilanteessa oleville äideille. Ryhmässä käsittelemme vertais-tuellisesti omaan itseen, tunteisiin ja tarpeisiin liittyviä teemoja sekä etsimme voimavaroja parempaan arjessa jaksamiseen. Lastenhoito järjestyy ryhmän ajaksi. Ryhmän äideille tarjoamme myös mahdollisuuden taloudelliseen apuun sekä yksilökeskusteluihin. Ryhmään haku on päättynyt.
 

Turvallisuus tilaisuuksissa

Kaikissa tilaisuuksissa ja tarjoiluissa turvallisuus on huomioitu. Tulethan oireettomana. Pidetään toisistamme huolta. Jos koronatilanne pahenee, tilaisuuksia tai leirejä saatetaan joutua perumaan. Ajankohtaiset tiedot ohjelmasta saat kotisivuiltamme tai Facebookista.
 

Sosiaalinen apu

Jos kohtaat taloudellisia haasteita voit hakea apua meiltä. Siirry sosiaalisen avun nettisivulle.
       

Sosiaalinen media

Sohvahartaudet Youtube-kanavalla

Sohvahartaus on Pelastusarmeijan Tampereen osaston hartaus jäsenilleen sekä kaikille muillekin.Hartaus on tehty kaiken ikäisille ja sopii erityisesti perheille yhdessä katsottavaksi. Sohvahartaudessa on mukana kirkkokori, josta löytyy lapsille tekemistä. Sohvahartauksien arkisto löytyy Youtube-kanavalta.

Siirry Pelastusarmeijan Tampereen osaston Youtube-kanavalle.

   

Podcastit

Seikkailemaan

Pienten lasten isä ja Pelastusarmeijan upseeri kertoilee Raamatun kertomuksia iloisessa hengessä ja vinkkaa mukavaa tekemistä auto-matkoille ja sadepäiviin.

www.redcircle.com/seikkailemaan


Hengitysharjoituksia, hengellistä hyvinvointia ruuhkavuosiin. Kuvassa ósa Kaisu Leinon kasvoista ja lapset leikkimässä taustalla.

Hengitysharjoituksia

Pienten lasten äiti ja Pelastusarmeijan upseeri tarjoaa lempeää näkökulmaa ja käytännön armollisuutta pienten lasten vanhempien hengelliseen kaipuuseen.

www.redcircle.com/hengitysharjoituksia


Podcastit tulevat kuunneltavaksi tälle sivulle ja uusin jakso jaetaan aina myös Facebook- ja Instagram-sivuille. Löydät jaksot myös yleisimmistä podcast-hakemistoista, kuten iTunes, Spotify ja Google podcasts.

Siirry podcastien omalle sivulle

Facebook ja Instagram

Pelastusarmeijan Tampereen osaston Facebook-sivulle ja Lempeyttä arkeen -Instagram-sivulle päivitetään viimeisin tieto perhetyöstämme sekä kaikkea muuta aiheeseen sopivaa. Siirry Facebook-sivulle. Siirry Instagram-sivulle.


 

Free Instagram Feed widget