Perhetyö

Tervetuloa kaikenlaiset perheet.

Lataa perhetyön ohjelma pdf-tiedostona.

keskiviikkoisin klo 10

Perhekerho

 

Tervetuloa keskiviikkoisin klo 10 Perhekerhoon alle eskari-ikäiset lapset yhdessä aikuisen kanssa. Perhekerhossa askarrellaan, leikitään, vietetään musiikkihetki ja syödään välipala. Tilamme ovat väljät ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota turvalliseen olemiseen ilonpitoa unohtamatta.  Tulethan oireettomana. Pidetään toisistamme huolta.


Vertaistukiryhmä

Tuntuuko lapsiperhearki raskaalta ja kuormittavalta? Onko sinulla taloudellisia huolia? Onko elämässäsi liian vähän tilaa omille ajatuksillesi, tunteillesi ja tarpeillesi? Haku vertaistukiryhmään on päättynyt. Seuraavan vertaistukiryhmän alku ei ole vielä selvillä. Seuraa ilmoitteluamme Facebookissa ja täällä kotisivuillamme.


klo 15.30 sunnuntait 27.9., 11.10., 8.11. ja 6.12.

Perhesunnuntai

Perhesunnuntai on kaikenikäisten pyhäkoulu, jossa Raamatun kertomuksiin sukelletaan yhdessä tekien ja kokien. Ohjelmassa on musiikkia, leikkiä, askartelua ja lempeää rauhoittumista. Perhesunnuntai päätetään aina osallistujien yhteiseen illalliseen.

Syyskaudella perhesunnuntait järjestetään 27.9., 11.10., 8.11. ja 6.12. klo 15.30.


klo 10 tiistait 17.11. ja 15.12.

Äitien treffit 

Treffeillä jutellaan kahvikupin ääressä, tutustutaan, ystävystytään ja rentoudutaan sekä vietetään lempeä hartaushetki.

klo 17.30 tiistait 17.11. ja 8.12. 

Isien treffit

Turvallisuus tilaisuuksissa

Kaikissa tilaisuuksissa ja tarjoiluissa turvallisuus on huomioitu. Tulethan oireettomana. Pidetään toisistamme huolta. Jos koronatilanne pahenee, tilaisuuksia tai leirejä saatetaan joutua perumaan. Ajankohtaiset tiedot ohjelmasta saat kotisivuiltamme tai Facebookista.

Sosiaalinen apu

Jos kohtaat taloudellisia haasteita, voit hakea pientä lisäapua meiltä. Sosiaaliohjaajallemme voi jättää ajanvarauspyynnön nettilomakkeen kautta. Lisätietoja ja linkin lomakkeelle löydät sosiaalisen avun sivultamme. Siirry sosiaalisen avun nettisivulle. Samaisella lomakkeella voit jättää ajanvarauksen keskustelua varten. Mainitse tästä lomakkeella.
       

Sosiaalinen media

Sohvahartaudet Youtube-kanavalla

Sohvahartaus on Pelastusarmeijan Tampereen osaston hartaus jäsenilleen sekä kaikille muillekin.Hartaus on tehty kaiken ikäisille ja sopii erityisesti perheille yhdessä katsottavaksi. Sohvahartaudessa on mukana kirkkokori, josta löytyy lapsille tekemistä. Sohvahartauksien arkisto löytyy Youtube-kanavalta. Syksyn uudet sohvahartaudet tulevat katsottavaksi 25.10., 22.11. ja 26.12.

Siirry Pelastusarmeijan Tampereen osaston Youtube-kanavalle.

   

Podcastit

Seikkailemaan

Pienten lasten isä ja Pelastusarmeijan upseeri kertoilee Raamatun kertomuksia iloisessa hengessä ja vinkkaa mukavaa tekemistä auto-matkoille ja sadepäiviin.

Uusi jakso maanantaisin joka toinen viikko 5.10. alkaen.

www.redcircle.com/seikkailemaan


Hengitysharjoituksia, hengellistä hyvinvointia ruuhkavuosiin. Kuvassa ósa Kaisu Leinon kasvoista ja lapset leikkimässä taustalla.

Hengitysharjoituksia

Pienten lasten äiti ja Pelastusarmeijan upseeri tarjoaa lempeää näkökulmaa ja käytännön armollisuutta pienten lasten vanhempien hengelliseen kaipuuseen.

Uusi jakso maanantaisin joka toinen viikko 12.10. alkaen.

www.redcircle.com/hengitysharjoituksia


Podcastit tulevat kuunneltavaksi tälle sivulle ja uusin jakso jaetaan aina myös Facebook- ja Instagram-sivuille. Löydät jaksot myös yleisimmistä podcast-hakemistoista, kuten iTunes, Spotify ja Google podcasts.

Siirry podcastien omalle sivulle

Facebook ja Instagram

Pelastusarmeijan Tampereen osaston Facebook-sivulle ja Lempeyttä arkeen -Instagram-sivulle päivitetään viimeisin tieto perhetyöstämme sekä kaikkea muuta aiheeseen sopivaa. Siirry Facebook-sivulle. Siirry Instagram-sivulle.


Työntekijät 

Hei, olen Veera, 

äiti ja Tampereen osaston ohjaaja sekä perhetyössä että sosiaalisessa auttamistyössä. Toimin ohjaajana Perhekerhossa ja Lempeyttä arkeen -vertaistukiryhmässä. Olen koulutukseltani sosionomi (AMK) ja työssäni olen myötäelänyt eri ikäisten monenlaisia haastavia tilanteita sekä tehnyt lapsi, nuoriso-, maahanmuuttaja- ja perhetyötä. Lapsiperheiden jaksaminen ja äitiyden tukeminen on sydäntäni lähellä. Erityisenä vastuualueenani Tampereen osaston perhetyössä on auttamistyö.

Hei, olen Kaisu, 

kahden leikki-ikäisen lapsen äiti ja Pelastusarmeijan Tampereen osaston johtaja yhdessä mieheni Rikun kanssa. Olen koulutukseltani paitsi Pelastusarmeijan upseeri, myös opettaja. Ennen uraani Pelastusarmeijassa työskentelin kymmenen vuotta peruskoulussa.  Pelastusarmeijassa olen saanut viettää lasten ja nuorten kanssa heidän vapaa-aikaansa ja olla tukemassa perheiden arkea. Erityisenä vastuualueenani Tampereen osaston perhetyössä on musiikkityö. 

Hei, olen Riku, 

kahden leikki-ikäisen lapsen isä ja Pelastusarmeijan Tampereen osaston johtaja yhdessä vaimoni Kaisun kanssa. Pelastusarmeijan upseerina olen ollut mukana järjestämässä ja ohjaamassa leirejä, kerhoja,tapahtumia, tempauksia, pyhäkouluja ja perhejumalanpalveluksia. Auttamistyössämme olen tavannut paljon erilaisia perheitä ja kulkenut rinnallaraskaitakin polkuja. Erityisenä vastuualueenani Tampereen osaston perhetyössäon mediatyö.