Podcastit


Seikkailemaan – Riku Leino

Suuria kertomuksia pienille ihmisille 

Seikkailemaan on koko perheen podcast. Sen avulla automatkat sujuvat joutuisammin. Ei kuitenkaan tarvitse olla liikkeellä, että voisi lähteä seikkailulle. Kuuntele viimeisin jakso alla:


Kuuntele ja tilaa podcast: Spotify Apple Podcastit | Google Podcastit 
Tekstitetty videoversio: Youtube-kanavallaHengitysharjoituksia – Kaisu Leino

Hengellistä hyvinvointia ruuhkavuosiin 

Hengitysharjoituksia-podcast on suunnattu lapsiperhearkea pyörittäville aikuisille, jotka kaipaavat tilaa omille ajatuksille ja omalle hengellisyydelle. Kuuntele viimeisin jakso alla:


Kuuntele ja tilaa podcast: 
Spotify Apple Podcastit | Google Podcastit

Tekstitetty videoversio: Youtube-kanavalla


Jätä palautetta

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia podcasteihin liittyen? Voit jättää ne alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla [email protected] tai Facebookin kautta.Sohvahartaudet Youtube-kanavalla

Sohvahartaus on Pelastusarmeijan Tampereen osaston hartaus jäsenilleen sekä kaikille muillekin.Hartaus on tehty kaiken ikäisille ja sopii erityisesti perheille yhdessä katsottavaksi. Sohvahartaudessa on mukana kirkkokori, josta löytyy lapsille tekemistä. Sohvahartauksien arkisto löytyy Youtube-kanavalta.

Siirry Pelastusarmeijan Tampereen osaston Youtube-kanavalle.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekahvilaan, perhesunnuntaihin tai äitien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Sosiaalinen apu

Tarvitsetko apua. Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.

image description

Tampereen osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!