Podcastit


Seikkailemaan – Riku Leino

Suuria kertomuksia pienille ihmisille 

Seikkailemaan on koko perheen podcast. Sen avulla automatkat sujuvat joutuisammin. Ei kuitenkaan tarvitse olla liikkeellä, että voisi lähteä seikkailulle. Kuuntele viimeisin jakso alla:


Kuuntele ja tilaa podcast: Spotify Apple Podcastit | Google Podcastit 
Tekstitetty videoversio: Youtube-kanavallaHengitysharjoituksia – Kaisu Leino

Hengellistä hyvinvointia ruuhkavuosiin 

Hengitysharjoituksia-podcast on suunnattu lapsiperhearkea pyörittäville aikuisille, jotka kaipaavat tilaa omille ajatuksille ja omalle hengellisyydelle. Kuuntele viimeisin jakso alla:


Kuuntele ja tilaa podcast: 
Spotify Apple Podcastit | Google Podcastit

Tekstitetty videoversio: Youtube-kanavalla


Jätä palautetta

Onko sinulla kysymyksiä tai ehdotuksia podcasteihin liittyen? Voit jättää ne alla olevalla lomakkeella, sähköpostilla [email protected] tai Facebookin kautta.Sohvahartaudet Youtube-kanavalla

Sohvahartaus on Pelastusarmeijan Tampereen osaston hartaus jäsenilleen sekä kaikille muillekin.Hartaus on tehty kaiken ikäisille ja sopii erityisesti perheille yhdessä katsottavaksi. Sohvahartaudessa on mukana kirkkokori, josta löytyy lapsille tekemistä. Sohvahartauksien arkisto löytyy Youtube-kanavalta.

Siirry Pelastusarmeijan Tampereen osaston Youtube-kanavalle.

image description

Hae mukaan vertaistukiryhmään

Pienryhmä kuormittavassa tilanteessa oleville äideille. Ryhmässä käsittelemme vertaistuellisesti omaan itseen, tunteisiin ja tarpeisiin liittyviä teemoja sekä etsimme voimavaroja parempaan arjessa jaksamiseen. Lastenhoito järjestetty ryhmän ajaksi.

image description

Vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoistyö Pelastusarmeijassa voi tarkoittaa monenlaisia asioita yksittäisessä tapahtumassa auttamisesta säännöllisessä viikkotoiminnassa mukana olemiseen.

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekerhoon, perhesunnuntaihin tai vanhempien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.