Sosiaalinen apu

image description

Pelastusarmeijan työn päämääränä on auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti – hengen, sielun ja ruumiin tarpeiden mukaan.

Avustustoiminta 

Pelastusarmeijan Tampereen osasto tarjoaa apua ja tukea vaikeassa elämäntilanteessa. Tukimuotoina ovat keskusteluapu, palveluohjaus sekä ruokailut eri asiakasryhmille. Halutessaan asiakas saa myös sielunhoidollista apua ja esirukousta. Kriisissä tai muuten vaikeassa taloudellisessa tilanteessa tarjoamme pienituloisille kotitalouksille pientä taloudellista tukea tilanteen mukaan. Voit myös saada tukea esim. opiskeluvälineiden hankintaan tai lapsen harrastuskuluihin. Jokainen tilanne harkitaan tapauskohtaisesti ja tulotiedot tarkastetaan. Taloudellinen tukemme on tarkoitettu kertaluontoiseksi/väliaikaiseksi ratkaisuksi.

Keskusteluapua tai taloudellista tukea saadaksesi varaa aikaa sosiaaliohjaajalle:

044 7577 941. Soittoaika tiistaisin klo 10-12. (Viimeinen soittoaika ennen kesätaukoa on 28.5. Kesätauon jälkeen aikoja voi varata jälleen 13.8. alkaen.)

Avoimet ovet torstaisin ja perjantaisin klo 10-12. Tarjolla täyttävää aamupalaa. Vapaaehtoinen maksu. (Avoimet ovet jatkuvat 26.8.)

Perheille ja nuorille aikuisille avoimet tilaisuutemme sisältävät myös ruokailun, kts. lisätietoja täältä.

Tapahtumista tiedotamme erikseen nettisivuillamme sekä Facebook-sivuillamme.

Jouluavustukset

Jouluavustusten osalta Tampereen toiminta uudistuu. Pelastusarmeija haluaa tänäkin vuonna olla joulun alla auttamassa niin perheitä kuin yksinasujiakin. Voitte hakea jouluavustusta Pelastusarmeijan Tampereen osastolta, jos taloustilanteenne on vaikea. Tampereen osastolta avustusta voivat hakea Tampereen, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven asukkaat. Jouluavustukset annetaan lahjakortteina auttamaan ruoka- ja lahjakustannuksissa.

Jouluavustusta haetaan hakulomakkeella, joko paperisella lomakkeella tai nettilomakkeella tältä sivulta. Hakuaika jouluavustuksiin on 1.11. - 30.11.2019. Jouluavustusta voi hakea vain lomakkeella. Hakemukset käsitellään, ja pystymme ilmoittamaan päätöksestä vain niille, jotka saavat jouluavustuksen. Jouluavustukset jaetaan joulukuussa joulujuhlissa. Perheille on oma juhlansa. Ohjausta lomakkeen täyttämiseen on saatavissa Tampereen osastolla marraskuussa myöhemmin ilmoitettuina ajankohtina.

Tarkemmat tiedot jouluavustusten hakemisesta täydentyvät lähempänä marraskuuta.

Lahjoitukset

Lahjoitusasioissa kts. Tampereen osasto