Sosiaalinen apu

image description

Pelastusarmeijan työn päämääränä on auttaa ihmistä kokonaisvaltaisesti – hengen, sielun ja ruumiin tarpeiden mukaan.

Avustustoiminta 


Avustuspuhelin ei ole käytössä marras- ja joulukuussa jouluavustushaun ja joulupatakeräyksen aikaan. Avustustoimintamme keskittyy nyt jouluavustuksiin. Lisää tietoa löydät alta.

Avoimet ovet torstaisin ja perjantaisin klo 10-12. Tarjolla täyttävää aamupalaa. Vapaaehtoinen maksu.
Avoimet ovet jatkuvat 5.12. asti ennen joulutaukoa.

Perheille tarkoitetut tilaisuutemme sisältävät myös ruokailun, kts. lisätietoja täältä.

Jouluavustukset

Jouluavustusten osalta Tampereen toiminta uudistuu. Pelastusarmeija haluaa tänäkin vuonna olla auttamassa niin perheitä kuin yksinasujiakin. Voitte hakea jouluavustusta Pelastusarmeijan Tampereen osastolta, jos taloustilanteenne on vaikea. Jouluavustukset annetaan lahjakortteina auttamaan ruoka- ja lahjakustannuksissa. Tampereen osastolta avustusta voivat hakea Tampereen, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian ja Ylöjärven asukkaat. Jouluavustusta voi hakea vain lomakkeella! Hakuaika on 1.11. – 30.11.2019. Hakemukset käsitellään ja ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille viimeistään 2.12. tekstiviestillä. Avustuspäätökseen vaikuttavat mahdolliset aikaisemmin saadut avustukset Pelastusarmeijalta. Täytäthän hakemuksen huolellisesti.

Huom! Hakemuksen mukana pitää olla kopio tulotiedoista tai hakemus hylätään automaattisesti. Jos saat toimeentulotukea, liitä mukaan kopio loka- tai marraskuun toimeentulotukipäätöksen laskelmasivuista. Muussa tapauksessa liitä mukaan kopio joko asumistukipäätöksestäsi TAI kopio viimeisen kokonaisen kuukauden tilitapahtumistasi. Perheen molempien vanhempien tilitiedot tulee liittää mukaan, jos vanhemmilla on erilliset tilit.

Hakemuksen voi täyttää joko paperisena tai nettilomakkeena. Nettilomake aukeaa tälle sivulle 1.11. Paperilomakkeita saa Pelastusarmeijan Tampereen osastolta 14.10 alkaen torstaisin ja perjantaisin klo 10-12 ja Pelastusarmeijan Tampereen kirpputorimyymälöistä aukioloaikoina. Paperisen lomakkeen voit palauttaa vain Tampereen osastolle (Satakunnankatu 27) mustaan postilaatikkoon marraskuussa torstaisin ja perjantaisin klo 10-12 tai lauantaisin klo 16.30-18. Ohjausta ja apua hakemuksen täyttämiseen saa Tampereen osastolta seuraavina aikoina:

to 7.11. klo 10-12
to 14.11. klo 10-12
to 21.11. klo 10-12

Jouluavustukset jaetaan joulujuhlissa 11.12. Juhlat ovat vain avustuksen saajille. Perheille on oma lapsilähtöisesti toteutettu juhla. Tarkemmat tiedot juhlista ilmoitetaan avustuksen saajille.

Olethan hyvissä ajoin liikkeellä, sillä päätökset avustuksen saajista tehdään marraskuun aikana eikä jouluavustusta voi saada muilla tavoin kuin hakemuksen kautta.

Pyrimme auttamaan mahdollisimman monia ja toivomme siunattua joulunaikaa jokaiseen kotiin!

SIIRRY JOULUAVUSTUSHAKEMUKSEEN

Jouluavustuksen saajien henkilötiedot ja avustustapahtuma tallennetaan Tampereen osaston sosiaalityön sähköiseen asiakasrekisteriin. Täyttämällä jouluavustushakemuksen hyväksytte henkilötietojenne tallentamisen, mikäli saatte avustuksen. Hakemukset ja liitteet hävitetään jouluavustusjaon jälkeen tietosuojan periaatteiden mukaisesti. Hakijoiden tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä luovuteta ulkopuolisille. Tarkempaa tietoa tietojenkäsittelystä saatte osoitteesta: pelastusarmeija.fi/tietosuoja.

Lahjoitukset

Lahjoitusasioissa kts. Tampereen osasto