Sosiaalinen apu – Jätä avustushakemus

Tampereen osasto haluaa auttaa koronaepidemian vuoksi vaikeassa taloudellisessa tilanteessa olevia kotitalouksia. Tällä hetkellä avustuksia voi hakea vain tällä sähköisellä lomakkeella. Tällä hakemuksella avustusta voivat hakea Tampereen, Lempäälän, Pirkkalan, Nokian, Kangasalan ja Ylöjärven asukkaat.

Etusijalla ovat lapsiperheet ja opiskelijat, jotka kouluruokailun päättymisen vuoksi ovat taloudellisesti ahtaalla.

Järjestämme avun ilman tapaamisia. Autamme niin montaa kuin pystymme, kaikkia emme valitettavasti pysty auttamaan. Saatamme ruuhkan vuoksi joutua väliaikaisesti sulkemaan hakemuslomakkeen.

Avustushakemus

Täytä kaikki tiedot huolellisesti ja kirjoita, millainen tilanteesi on. 


Antamalla pyytämämme tiedot annat samalla suostumuksen tallentaa tiedot asiakasrekisteriimme. Tiedot säilytetään lukitussa tilassa, johon vain työpisteen vastuuhenkilöllä on pääsy. Jos tiedot tallennetaan sähköisesti, huolehditaan tietoturvasta riittävin salasanoin ja suojauksin. Asiakasrekisterin tietoja käytetään ainoastaan Pelastusarmeijan sosiaalisessa avustustyössä. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille. Tiedot poistetaan rekisteristä, kun viimeisestä yhteydenotosta on kulunut kolme vuotta.

image description

Tampereen osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan!

image description

Bleizzi.fi

Bleizzi.fi on nuorille paikka, jossa jokainen saa olla sitä mitä on. Juuri sinä olet tärkeä!