Haemme perhe- ja aikuistyön avustajaa

image description

Haemme avustajaa Pelastusarmeijan Tampereen osaston aikuissosiaalityön ja perhetyön yhteiseen vuoden mittaiseen kehitysprojektiin, jossa tarjotaan perheille ja yksin asuville entistä kokonaisvaltaisempaa tukea. 

Työ alkaa elokuussa ja on osa STEA:n rahoittamaa Paikka auki -ohjelmaa. Hakijan tulee olla joko alle 30-vuotias ja työelämän ulkopuolella tai osatyökykyinen (ei ikärajoitusta). Hakija ei voi olla päätoiminen opiskelija.

Työtehtäviäsi ovat lastenhoito, lasten askartelujen suunnittelu ja ohjaaminen, siivous ja avustavat työt keittiössä. Lisäksi on monenlaisia osaston arjessa vaihtuvia käytännön töitä ja ihmisten kohtaamista yksin ja yhdessä toisten kanssa. Työtehtäviä voidaan jossain määrin räätälöidä kiinnostuksesi ja tarpeesi mukaan, ja pääset osaksi tiimiä, joka suunnittelee ja toteuttaa monenlaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kesällä työhön voi kuulua myös leirijaksoja lasten- ja nuortenleireillä.

Toivomme sinulta kokemusta lapsista ja kiinnostusta ja motivaatiota toimia vastuullisessa tehtävässä pienten lasten kanssa. Lisäksi tarvitset avarakatseisuutta ja kaikenlaisten ihmisten kunnioitusta. Jos sydämessäsi on halu auttaa apua tarvitsevia, tämä paikka voi olla sinua varten.  

Opastuksen työhön saat meiltä. Opastus sisältää perehdytyksen ja ohjauksen kaikkiin työtehtäviisi, lapsi- ja nuorisotyön turvallisuuskoulutuksen sekä mahdollisuuden hygieniapassin suorittamiseen. Työtiimiisi kuuluvat osastoupseerit, sosiaaliohjaajat sekä vapaaehtoistyöntekijät. Työpaikkasi sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Satakunnankatu 27. Työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä.

Pelastusarmeijan Tampereen osaston sosiaalisen työn piirissä on viikoittain eri ikäisiä, eri kulttuuritaustan omaavia ja erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä. Avustajan työ tarjoaa erinomaisen paikan avartaa omaa maailmankatsomusta ja kehittää vuorovaikutustaitoja. Erityisesti paikka sopii sinulle, jos haaveilet opinnoista tai työstä sosiaalityön tai kasvatuksen alalla. Pelastusarmeija voi tarjota sinulle monipuolisen näköalan tutkiskella ja kehittää omia kiinnostuksenkohteitasi ja taitojasi.

  • Viikkotyöaika: 38 h 20 min, työ sisältää ilta- ja viikonlopputyötä
  • Palkkaus: G13 (Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimus)

Hakuprosessin eteneminen

  • Hakuaika: 28.5. mennessä
  • Haastattelut: 1.-15.6.2021
  • Ilmoitus valitulle ja valitsematta jääneille: viimeistään 18.6.2021
  • Ensimmäinen työpäivä: 16.8.2021
  • Työn kesto: 1 v (16.8.2021-15.8.2022)
  • Työpaikkahakemukset ja tiedustelut sähköpostilla: [email protected]