Tuetulle työjaksolle Pelastusarmeijaan

Etsitkö paikkaa harjoittelulle tai tuetulle työjaksolle? Pelastusarmeija haluaa auttaa sinua. Tarjoamme turvallisen ja lämminhenkisen työyhteisön sekä paikan uudessa, juuri perustetussa ankkuritiimissä.

Ankkuritiimin työtehtävät ovat pääasiallisesti keittiö- ja siivoustöitä, ne voivat sisältää myös toimistotöitä ja sesonkitöitä. Saat olla mukana tekemässä hyvää. Ankkuritiimi vastaa mm. Pelastusarmeijan yhteisöruokailuista. Työtehtävät sovitetaan aina tiimiläisen tarpeen, osaamisen ja jaksamisen mukaan. Edellytämme, että tulet jonkin yhteiskunnan tarjoaman tuetun tai kuntouttavan ohjelman kautta.

Työsi ohjauksesta vastaa ankkuritiimin toiminnanohjaaja. Saat häneltä henkilökohtaista ohjausta. Lisäksi ankkuritiimi kokoontuu vertaishetkiin, joissa tiimiläiset ohjaajan johdolla tutustuvat ja tukevat toinen toisiaan. Opit työelämätaitoja ja itseluottamuksesi vahvistuu. Tavoitteena on, että ankkurijakson päättyessä sinulla on jatkosuunnitelma, niin että voit irrottaa ankkurin ja ottaa kurssin kohti horisonttia.

Jos kiinnostuit, tule käymään Pelastusarmeijalla (os. Satakunnankatu 27, Tampere) torstaisin tai perjantaisin klo 10–12. Tarjoamme aamiaisen ja voimme jutella lisää. Voit myös soittaa meille puh. 050 4703 508 tai lähettää sähköpostia [email protected]