Vapaaehtoiseksi?

Pelastusarmeija auttaa apua tarvitsevia ja tarjoaa paikan olla mukana auttamassa. Tiistaina 23.8. järjestettiin Pelastusarmeijalla vapaaehtoisinfo, jossa kerrottiin vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Tampereen osastossa.

Vapaaehtoistyö Pelastusarmeijassa tarkoittaa monenlaisia asioita yksittäisessä tapahtumassa auttamisesta säännöllisessä viikkotoiminnassa mukana olemiseen. Tule kuulemaan toiminnastamme ja etsimään oma paikkasi lämminhenkisessä yhteisössämme.

Lyhyenkin vapaaehtoisrupeaman tekeminen on merkityksellistä. Usein sinulla on samalla mahdollisuus osallistua tilaisuuden ohjelmaan. Säännöllisesti toimintaan sitoutuville järjestetään virkistys- ja koulutustilaisuuksia kausittain. Tulemalla mukaan vapaaehtoistoimintaan kokee yhteyttä ja saa ystävystymisen mahdollisuuksia. Varmaa on, että jokainen vapaaehtoinen on tekemässä hyvää.

Vapaaehtoistehtävät vaihtelevat kahvinkeitosta laulamiseen ja soittamiseen. Keittiötehtäviä on runsaasti sekä säännöllisen ohjelman parissa että sesongeittain. Joulu on Pelastusarmeijassa kiireistä aikaa. Silloin tarvitaan paljon vapaaehtoisia mm. joulukahviloissa, joiden kautta jouluavun saa tänä vuonna n. 500 taloutta.

Avustustyömme rahoituksen pohja on Joulupatakeräys, joka sekin tarvitsee ison joukon vapaaehtoisia. Patavahdin vapaaehtoistehtävistä kiinnostuneille järjestetään Joulupata-info tiistaina 29.11. klo 18.

Soita tai tule käymään niin kerromme lisää. Puh. 044 7577 918 sposti [email protected]. Kahvila Horisontti on auki ma, to ja pe klo 10-12 ja keskiviikkoisin klo 10-12 perheille.

Vapaaehtoisinfon sisältö