Vertaistukiryhmä äideille

Tuntuuko lapsiperhearki raskaalta ja kuormittavalta? Onko sinulla taloudellisia huolia? Onko elämässäsi liian vähän tilaa omille ajatuksillesi, tunteillesi ja tarpeillesi?

Äitien vertaistukiryhmä kokoontuu pimeimmän talven aikana joka toinen viikko. Tavoitteena on toisiamme tukien etsiä avaimia mielekkäämpään arkeen, parempaan itsetuntoon ja toiveikkaaseen tulevaisuuteen.

Jokaiseen kokoontumiskertaan sisältyy rentoa kuulumisten vaihtoa turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Lisäksi käsittelyssä on aina jokin teema, joka auttaa omien voimavarojen löytämisessä sekä itsetuntemuksen ja itsetunnon kehittämisessä. Kokoontumiseen kuulu myös rauhallinen, omaa hengellisyyttä tukeva hartaushetki. Lopuksi nautimme yhteisen maksuttoman lounaan ja iloitsemme ystävyydestä pöydän ympärillä.

Tarjoamme vertaistukiryhmäläisille mahdollisuuden osallistua myös yksilölliseen perheiden tukiohjelmaan, jossa tavoitteenamme on rinnalla kulkien, keskustellen ja taloudellisesti tukien löytää hyvää suuntaa arkeen ja jaksamiseen.

Ryhmä kokoontuu 27.10. alkaen joka toinen tiistai klo 9.30 - 11.30. Ryhmäkokoontumisia on kymmenen kertaa loka-maaliskuussa.

Ryhmän ohjaajina toimivat osaston johtaja Kaisu Leino ja sosiaaliohjaaja Veera Haapalahti.

Lisätietoja saat puh.  050 478 2945.

Ryhmään otetaan viisi äitiä. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa ryhmän kokoontumisen aikana.

Hae mukaan 2.10. mennessä.

Siirry hakulomakkeelle tästä.