Vapaaehtoiseksi?

Vapaaehtoiseksi Pelastusarmeijaan

Järjestämme kaikille vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille infotilaisuuden ke 13.10. klo 17.30. Kahvitarjoilu alkaa klo 17. Tilaisuudessa kerromme toiminnastamme ja esittelemme mahdollisuuksia olla siinä mukana. Jos et pääse infotilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut vapaaehtoistyöstä, soita minulle tai lähetä sähköpostia.

Vapaaehtoistyö Pelastusarmeijassa voi tarkoittaa monenlaisia asioita yksittäisessä tapahtumassa auttamisesta säännöllisessä viikkotoiminnassa mukana olemiseen. Tule kuulemaan toiminnastamme ja etsimään oma paikkasi lämminhenkisessä yhteisössämme.

Lyhyenkin vapaaehtoisrupeaman tekeminen on merkityksellistä. Usein on samalla mahdollisuus osallistua tilaisuuden ohjelmaan. Säännöllisesti toimintaan sitoutuville järjestetään virkistys- ja koulutustilaisuuksia kausittain. Tulemalla mukaan vapaaehtoistoimintaan kokee yhteyttä ja saa ystävystymisen mahdollisuuksia. Varmaa on, että jokainen vapaaehtoinen on tekemässä hyvää.

Vapaaehtoistehtävät vaihtelevat kahvinkeitosta laulamiseen ja soittamiseen. Keittiötehtäviä on runsaasti sekä säännöllisen ohjelman parissa että sesongeittain. Joulu on tietenkin Pelastusarmeijassa kiireistä aikaa. Silloin tarvitaan paljon vapaaehtoisia mm. joulukahviloissa, joiden kautta jouluavun saa tänä vuonna n. 400 taloutta.

Joulupatavahdiksi

Vihdoin on pandemian ote alkanut hellittää ja olemme Pelastusarmeijassa voineet käynnistää toimintamme täydellä teholla tänä syksynä. Viime jouluna kerätyillä varoilla on tehty paljon hyvää tänä vuonna: annettu apua taloudelliseen ahdinkoon joutuneille, järjestetty vertaistukiryhmä kuormittavassa elämäntilanteessa oleville äideille, tarjottu välipalaa perhekerhossa ja nyt syksyllä on taas päästy aloittamaan aamupalatarjoilu torstaisin ja perjantaisin. Ilman patavahtien työpanosta mikään näistä ei olisi mahdollista. Kiitos teille!

Suurin vapaaehtoisten tarve on edelleen Joulupatakeräyksessä. Patavahdin vapaaehtoistehtävistä kiinnostuneille järjestetään Joulupata-info tiistaina 30.11. klo 17.30. Siitä alkaen voi varata patavuoroja joko käymällä täällä meillä tai soittamalla. Muistuttelemme tästä teitä vielä marraskuussa.

Ilmoittaudu mukaan

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Pelastusarmeijassa. 

image description

Visio 2021–2024

Tampereen osaston visio 2021–2024 jakautuu kolmeen osaan: aikuissosiaalityön visio, perhetyön visio ja uskon yhteisön visio. Visiot ja niiden yhteenvedon voit ladata täältä.

image description

Perhetyö

Pelastusarmeijan perhetyö tarjoaa lempeyttä arkeen. Tervetuloa mukaan perhekerhoon, perhesunnuntaihin tai vanhempien omiin keskusteluryhmiin. Kotona voit osallistua sohvahartauksiin Youtube-kanavallamme ja kuunnella podcastejamme.

image description

Podcastit

Kuuntele Lempeyttä arkeen -podcasteja. Hengitysharjoituksia on ruuhkavuosiarkea eläville vanhemmille suunnattu podcast. Seikkailemaan tuo kevennystä lapsille ja aikuisillekin automatkoille ja pitkiltä tuntuviin hetkiin.

image description

Sosiaalinen apu

Tarvitsetko apua. Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa.