Auta turkulaisia!

Kulunut vuosi on ollut monelle vaikeaa aikaa ja yhä useampi tarvitsee apua. Lahjoittamalla Pelastusarmeijan Auta ihmistä- keräykseen autat meitä auttamaan kotimaan hätää kärsiviä. Lahjoituksesi turvin voimme tarjota ruoka-apua, keskustelutukea ja järjestää ihmisten arkeen helpotusta keskeytyksettä. Nyt erityisesti lapsiperheiden ahdinko on suuri. Kiitos, että välität!

image description

Sosiaalinen apu

Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa. Ajanvaraukset tiistaisin, 11.8 alkaen, klo 8-10 puh. 0447577940

image description

Kirpputorit

Uudistuneet ja viihtyisät kirpputorimme Puutarhakatu ja Länsikeskuksen Prisma tarjoavat aina edullisia ostoksia ja samalla tuet näin toimintaamme.

image description

Turun osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Työmme arvot ovat: rakkaus, armo ja toivo.

image description

PATAS Turku

Turussa palvelee PATAS, eli Pelastusarmeijan tuettu asuminen. PATAS on palvelukonsepti, jolla ehkäistään asunnottomuutta ja tuetaan kotona selviytymistä tarjoamalla tukea asiakkaan omaan kotiin. Ota yhteyttä: [email protected]

image description

Hengellinen toiminta

Meidän tehtävämme on johdattaa pelastukseen, kasvattaa pyhitykseen ja palvella kärsivää maailmaa. Jumalanpalvelus sunnuntaisin klo 12, Hämeenkatu 20 Turku.

image description

Lapset ja nuoret

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta." Mark. 10:14

image description

Tule vapaaehtoiseksi

Toimintamme ytimessä ovat aina olleet lähimmäisenrakkauteen uskovat ihmiset. Elämän mielekkyys kumpuaa niistä asioista, jotka tuovat muille ihmisille apua ja iloa.