Auta turkulaisia!

Alkanyt vuosi on monelle vaikeaa aikaa ja yhä useampi tarvitsee apua. Lahjoittamalla Pelastusarmeijan Auta ihmistä- keräykseen autat meitä auttamaan kotimaan hätää kärsiviä. Lahjoituksesi turvin voimme tarjota ruoka-apua, keskustelutukea ja järjestää ihmisten arkeen helpotusta keskeytyksettä. Nyt erityisesti lapsiperheiden ahdinko on suuri. Kiitos, että välität!

image description

Turun osasto

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Työmme arvot ovat: rakkaus, armo ja toivo. Tältä sivulta löydät tiedot hengellisestä työstä ja sosiaalisesta avusta.

image description

Turun myymälät

Humalistonkadun valoisa ja viihtyisä iCare-myymälämme sekä Länsikeskuksen kirpputorimme tarjoavat aina ajankohtaisia ja edullisia ostoksia. Samalla tuet Pelastusarmeijan työtä kotimaan avuntarvitsijoiden hyväksi.

image description

PATAS Turku

Turussa palvelee PATAS, eli Pelastusarmeijan tuettu asuminen. PATAS on palvelukonsepti, jolla ehkäistään asunnottomuutta ja tuetaan kotona selviytymistä tarjoamalla tukea asiakkaan omaan kotiin. Ota yhteyttä: [email protected]

image description

Rukoushetki kappelissa

Tiistaisin järjestämme online-rukouskokouksen. Olet tervetullut mukaan. Käytämme Google Meet-sovellusta.

image description

Tule vapaaehtoiseksi

Toimintamme ytimessä ovat aina olleet lähimmäisenrakkauteen uskovat ihmiset. Elämän mielekkyys kumpuaa niistä asioista, jotka tuovat muille ihmisille apua ja iloa.