Pelastuspaku

image description
Pelastuspaku on osa meidän etsivää ja jalkautuvaa sosiaalista työtä, jota tullaan tekemään Turun alueella. Menemme sinne missä avuntarvitsijat ovat. Siinä pastellinvärinen Pelastuspaku auttaa.

Tehtävä

Auto tulee kiertämään Turun alueita sosiaaliohjaajan johtaman tiimin kanssa, joka jalkautuu asiakkaiden löydettäväksi. Nimittäin kaikki, jotka tarvitsevat apua eivät meitä löydä - jalkaudumme sinne missä tarvitsijat ovat. Tarjoamme kokonaisvaltaista kohtamista ja koko verkostomme avuksi, joka sisältää hengellisen, sosiaalisen ja aineellisen avun osaston, kierrätyksen ja tuetun asumisen-yksikön avulla.

Pelastuspaku tulee myös toimimaan ensimmäisenä asunnottomien palveluautona Suomessa. Tarjoamme lämmintä syötävää, juotavaa, varusteita kylmään yöhön - kaikki yhteistyökumppaneidemme avulla.  

Tiimin tarjoitus on myös olla mahdollisena kontaktipaikkana myös syrjäytymisvaarassa olevalle nuorelle. Tarjoamme kaiken osaamisemme heidän avukseen. 

Tarvitsemme apua

Tarvitsemme apua pakun liikkeelle saamiseksi. Nykyinen automme ei taivu tähän tehtävään. Tarvitsemme retkeilyautoksi rekisteröidyn auton, jotta auton sisällä olisi tilaa asiakastapaamiselle pöydän ääressä, lämmitinlaitteiston, sähköä keittimille ja tilaa varusteille.  

Pallo on sinulla! Mitä kaikkea tarvitaan, että saavuttaisimme heidät, joita kukaan muu ei saavuta? 

Ota yhteyttä ja tarjoa apuasi, taitoasi, tai ideaasi [email protected] tai 0447577919Iso kiitos!  

Pelastuspakuksi kaavailtu mersu-pakettiauto, koki jouluna 2019 ikävän takaiskun. Auto nimittäin hajosi kesken joulupadan. Ryhmä vapaaehtoisia päätti ottaa asian hoitaakseen ja kunnostivat auton, ja katsastivatkin. Nyt auto on korjattu, ruostekäsitelty ja katsastettu. 

Erityiskiitos: 

WP-katsastus Oy

Turun katukaivuu