Tule vapaaehtoiseksi

image description

 

Joulupatavahteja tarvitaan vuonna 2022

Ilmoittaudu nyt vapaaehtoiseksi niin otamme yhteyttä ja kerromme mitä joulupadalla pitää tehdä. Ilmoittaudu 050 5051614 [email protected] 

Patavahdeille tarjotaan joulupatojen aikana lämmin ruoka ja mahdollisuus lämmittelyyn.

Joulupatavahdin tehtävät:

 • tervehtiä lahjoittajia
 • kiittää lahjoituksesta
 • toivottaa siunausta ja hyvää joulua
 • neuvoa miten lahjoitus parhaiten onnistuu

 Ohjeita patavahdille:

 • tule ajoissa omalle vuorollesi
 • pukeudu lämpimästi
 • älä jätä pataa koskaan yksin
 • muista hymyillä ja nauttia kokemuksestasi - joulu on vain kerran vuodessa

Ukraina/Venäjä-Suomi -tulkkia kaivataan Turun osastolla

Avustamme keskiviikkoisin Ukrainaisia turvapaikanhakijoita. Tarvitsisimme tässä ukraina/venäjän-suomi tulkkia avuksemme. Aloitamme aamuisin klo 9.30 ja päätämme noin klo 14.00. 

Jos tämä kiinnostaa sinua ota yhteyttä [email protected] tai 0447577919


Turun kierrätystoiminta tarjoaa mahdollisuuksia vapaaehtoisille

  Vapaaehtoisena tehtäväsi ovat mielekkäitä ja monipuolisia kirpputorimyymälän päivittäisiä askareita kuten esimerkiksi: vaatteidenlajittelua, myymälänjärjestelyä ja asiakaspalvelua. Vapaaehtoisena voit antaa arvokkaan panoksesi heikompiosaisten lähimmäisten hyväksi. Jos olet kiinnostunut liittymään vapaaehtoiseksi niin, ota yhteyttä suoraan oman alueesi Pelastusarmeijan kierrätystoiminnanjohtajaan.

  Pelastusarmeijan kierrätystoiminnasta saatu tuotto käytetään toimintaan, jossa tuetaan kotimaassa taloudellisesti ahdingossa eläviä ihmisiä. Näitä ryhmiä ovat erityisesti työttömät, vähävaraiset, yksinhuoltajaperheet, vanhukset sekä muut yhteiskunnan tuesta syrjäytyneet ihmiset. Toimintamme tukemiseen emme saa kuntien- tai valtionavustuksia, vaan toimimme täysin itsenäisesti ja juuri siksi tarvitsemme sinun apuasi tässä hyväntekeväisyystyössä, jotta voimme auttaa heitä, jotka kipeimmin tarvitsevat tätä apua täällä Suomessa.

  Ota yhteyttä: [email protected] tai puh. 044 757 7944