Turun osasto tarjoaa apua asunnottomille

image description
Turun osasto aloitti avun tarjoamisen asunnottomille lokakuussa 2021. Tämä sen tähden koska tiedämme heidän olevan avun tarpeessa ja meillä on mahdollisuus auttaa.  

Auttamistyömme saavuttaa kiitettävästi erilaisissa vaikeissa tilanteissa olevia. Huomasimme, että asunnottomat eivät ole vielä löytäneet meitä. Halusimme tehdä tähän muutoksen. Aloitimme avun tarjoamisen asunnottomille, koska koemme heidän tilanteensa vaikeaksi.

Koska jokainen on tärkeä

Olemme huomanneet, että moni haluaa auttaa lapsia ja perheitä. Tämä on hyvä. Niin mekin mielellämme teemme. Olemme huomanneet myös sen, että on ihmisryhmiä, jotka jäävät helposti avun ulkopuolelle. Tämä koska heidän auttamisestaan ei saa samalla tavalla kiitosta. Me koemme, että jokainen on tärkeä. Siksi emme erottele avuntarvitsijoita sen mukaan mistä saa eniten kiitosta tai huomiota. Jokainen on tärkeä. Päätimme, että on meidän aikamme nostaa heitä, jotka niin helposti jäävät muiden jalkoihin. Siksi aloitimme työn asunnottomien kanssa.

Rakkautta, armoa ja toivoa

Halusimme tiivistää kaiken sen mitä olemme kolmeen toiminnalliseen sanaan. Päädyimme tiivistämään toimintamme arvot sanoihin: rakkaus, armo ja toivo. Halusimme osoittaa myös sanoin, että aivan jokainen on tärkeä. 

Mitä tarjoamme asunnottomille, tietoa täältä


Osoitamme kaikissa kohtaamisissamme rakkautta ja armoa ja haluamme tuoda toivoa toivottomuuden keskelle.