Pelastusarmeijan jouluavustus 2022

image description

Jouluavustusten hakuaika alkaa vuonna 2022 lokakuun lopussa.

Seuraa sivujamme, tietoa tulossa lisää lähempänä!

Pelastusarmeijan jouluavustusta voivat hakea vaasalaiset ja lähialueen vähävaraiset perheet ja yksin elävät. Avustuksen hakua varten aukeaa sivuillemme sähköinen lomake lokakuun lopussa. Myöhemmin ilmoitamme myös milloin voi hakemuksen tulla täyttämään tiloissamme.

Huom! Avustus kohdistuu tänä vuonna vain niille talouksille, jotka eivät ole viime vuonna tai aiemmin saaneet jouluavustusta Pelastusarmeijasta.  

 

image description

Vaasan osasto – Vasa kår

Pelastusarmeijan toiminnan perusyksikkö on osasto, joka vastaa paikallisseurakuntaa. Toimintamme on avointa kaikille, tule mukaan! --- Grundenheten för Frälsningsarmén är kåren, som motsvarar en lokalförsamling. Vår verksamhet är öppen för alla, kom med!

image description

Lapset ja nuoret

Nuorissa meillä on tulevaisuus ja hengelliselle, sekä sosiaaliselle nuortentoiminnalle on suuri, kasvava tarve. Meillä toimii kaksi aktiivista nuorten ryhmää. Tule mukaan iloiseen ja eläväiseen porukkaamme! --- Hos unga har vi en framtid och det finns ett stort, växande behov av andlig och social ungdomsverksamhet. Vi har två aktiva ungdomsgrupper. Gå med i vårt glada och livliga team!

image description

Sosiaalinen apu

Sosiaalisen toimintamme tavoitteena on auttaa ihmistä löytämään omat henkiset, hengelliset ja sosiaaliset voimavaransa. --- Ändamålet för vårt sociala bistånd är att hjälpa människan att upptäcka sina egna psykiska, andliga och sociala resurser.