Hengellinen toiminta

image description

Pelastusarmeijan hengellinen toiminta keskittyy osastoihin, paikallisseurakuntiin, vaikka sitä tehdään myös monissa sosiaalisissa toimipisteissä ihmisten oman tarpeen mukaan.  

 

Jumalanpalvelukset ovat tärkeä osa osastojen seurakunnallista toimintaa. Pelastusarmeijan jumalanpalvelus on iloinen asia! Jumala palvelee meitä armollaan ja hyvyydellään. Jumalanpalveluksen ohjelma on vapaamuotoinen. Raamatunluku, rukous, hengellinen puhe ja musiikki ovat sen olennaisia aineksia. Ne ovat kaikille avoimia tilaisuuksia ja kaikki ovat niihin tervetulleita!

Lasten ja nuorten kerhot, leirit, pyhäkoulu, aikuisten hengelliset opetustilaisuudet ja rukoushetket kuuluvat myös Pelastusarmeijan osastojen ohjelmaan. 

Osastojen toiminnassa yhdistyvät hengellinen ja sosiaalinen ulottuvuus, ja osastot palvelevat ihmisiä myös sosiaalisissa kysymyksissä monilla paikkakunnilla.


 

Päivän kerrallaan

Pelastusarmeijan kansainvälinen päämaja julkaisi vuonna 2021 kirjan, joka on käännetty lähes kaikille 133 Pelastusarmeija-maan virallisille kielille. Kirjan Päivän kerrallaan – kutsu missioon on kirjoittanut komentaja Robert Street. Kirja tarjoaa käytännön sovelluksia ja sisäistä voimaa opetuslapseuteen. Siinä pohditaan, millaista on seurata Jeesusta nykyajassa. Onko opetuslapseus erilaista kuin ennen, vai onko se aina pohjimmiltaan samanlaista – vai sekä että?

 Lataa kirja tästä