Palvelukoti ILTALA - YLI 90 VUOTTA LÄMPIMIÄ KOHTAAMISIA

Palvelukoti Iltala on perustettu vuonna 1931 ja se sijaitsee edelleen samalla paikalla Espoon Viherlaaksossa. Kotimme on 60-paikkainen asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen ikäihmisille. Toimintamme pohjaa kristillisiin arvoihin ja perusperiaatteisiin.

Haluamme tarjota asukkaillemme turvallisen ja hyvän hoidon rauhallisessa, kristillisessä ilmapiirissä huomioimalla heidän fyysiset, psyykkiset, sosiaaliset ja hengelliset perustarpeensa.

Pyrimme tukemaan asukkaan omatoimisuutta sekä kunnioitamme heidän yksilöllisyyttään ja itsemääräämisoikeuttaan.

Palvelukodissamme on kaksi osastoa, joissa molemmissa on noin 30 asukasta ja oma ammattitaitoinen henkilökunta. Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonka hän voi kalustaa tutuilla huonekaluilla ja tavaroilla.

Kodissamme on myös oma keittiö, jossa valmistetaan maukasta ja monipuolista ruokaa asukkaiden toiveet huomioiden. Palvelukotiamme ympäröi viihtyisä pihapiiri, jossa asukkaamme voivat ulkoilla itsenäisesti tai hoitajan avustuksella. Kodissamme järjestetään ulkoilun lisäksi monenlaista viriketoimintaa.

Ajankohtaista

Lähihoitajaksi tai hoiva-avustajaksi Iltalaan

Omavalvontasuunnitelma

Instagram

Palvelukoti Iltala


YKSILÖLLISTEN TARPEIDEN HUOMIOON OTTAMISTA

Palvelukotiin asettuminen on askel uuteen. Moni miettiikin, miten käy yksilöllisen elämän, kun oma koti vaihtuu hoitokodiksi. Onneksi Iltalassa yksilölliset tarpeet pyritään ottamaan todella pitkälle huomioon. Perushoidon lisäksi asukkaille halutaan tarjota mukavaa elämää. Esimerkiksi viriketoiminnassa ajatuksena on jokaiselle jotakin, ja että mihinkään ei ole pakko osallistua. Monilla sosiaalinen elämä vilkastuu, kun on seuraa ja ohjattua toimintaa.

Ota yhteyttä

VAILLA VÄLIAIKAISTA ASUNTOA

Vaikka vanhus vielä asuisi omassa kodissa, voi tulla lyhytaikaisia tilanteita, jolloin se ei ole mahdollista. Näitä ovat omaishoitajan lomat, puolison sairaalassa olojaksot, kodissa tehtävät pienet remontit jne. Tällöin Iltala tarjoaa vaihtoehdon asettua turvalliseen, kodinomaiseen sijaisasuntoon, jossa voi tarvittaessa hyödyntää myös hoitokodin muita palveluita.

Ota yhteyttä

ASUMISTA HOITOKODISSA VOI MYÖS KOKEILLA

Jos hoitokotiin siirtyminen on ajankohtaista, voi hoitokotielämää myös ensin kokeilla ennen pitkäaikaissopimusta. Kuukauden kokeilujakson aikana pääsee tutustumaan tiloihin, henkilökuntaan, toimintaperiaatteisiin, päivän rutiineihin ja tunnelmaan. Ehkäpä kanssa-asukilta voi kysyä kokemuksia Iltalassa elämisestä.

Ja totta kai Iltalassa voi sopimuksen mukaan piipahtaa myös tutustumisvierailulla yksin, puolison tai omaisten kanssa.

Kysy lisää Iltalan eri toimintaperiaatteista, palvelumuodoista, tilapäis- tai pysyväisasumisesta sekä asukasvalinnoista ja hinnoista.

Ota yhteyttä

Sijainti

Iltalan hoitokotia ympäröi viihtyisä pihapiiri, jossa asukkaamme voivat ulkoilla itsenäisesti tai hoitajan avustuksella. 

Pelastusarmeija etsii lähihoitajia iltalaan

Lähihoitaja työskentelee osana vastaavan sairaanhoitajan luotsaamaa tiimiä. Työsuhde on vakituinen.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Kysy lisää Iltalan eri toimintaperiaatteista, palvelumuodoista, tilapäis- tai pysyväisasumisesta sekä asukasvalinnoista ja hinnoista.

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse 045 657 6776 tai Iltala 09 8493 8410. Voit jättää soittopyynnön Pelastusarmeijan vaihteeseen puh. (09) 6812 300 tai sähköpostitse [email protected] tai olla yhteydessä alla olevalla lomakkeella.

 

HOITOKOTI ILTALA
Viherlaaksonranta 19
02710 Espoo

[email protected]
puh. 09 8493 8410

Osasto 1, puh. 044 775 0859
Osasto 2, puh. 044 734 5260
Keittiö, puh. 044 771 5571