Lapset ja nuoret

image description

Pelastusarmeijan lapsi- ja nuorisotoiminta tarjoaa turvallisen kristillisen ympäristön, jossa jokainen voi kokea olevansa tervetullut juuri sellaisena kuin on.

OSASTOJEN TOIMINTA

Pelastusarmeijan osastot eli paikallisseurakunnat järjestävät toimintaa lapsille ja nuorille eri puolilla Suomea. On kerhoja, nuorten iltoja, pyhäkouluja, partiotoimintaa, soitonopetusta, lasten iltapäiviä, koko perheen jumalanpalveluksia ym.

Osastojen toiminta

PARTIO

Pelastusarmeijan partiolippukunnat kokoontuvat Helsingissä ja Porvoossa.

Partio

LEIRIT JA TAPAHTUMAT

Valtakunnallisia ja alueellisia leirejä ja tapahtumia lapsille, nuorille ja perheille. Koulutusta vastuunkantajille.

Leirit ja tapahtumat

LOMAKOTI

Lasten Lomakoti Nummelassa on Pelastusarmeijan lomakohde 4–11-vuotiaille. Tutustu lomakodin toimintaan alla olevasta linkistä.

Lomakoti

PÄIVÄKODIT

Pelastusarmeijan päiväkodit ovat sitoutuneet tarjoamaan hyvää ja turvallista päivähoitoa virikkeitä antavassa, tasapainoisessa ja monipuolisessa kasvuympäristössä.

Päiväkodit

NAPPIS

NAPPIS on Pelastusarmeijan lastenlehti. Tutustu alla olevasta linkistä.

Nappis

TUE TOIMINTAAMME!

Vähäosaisten perheiden mahdollisuudet osallistua erilaisiin harrastuksiin ovat heikot. Tukemalla työtämme teet mahdolliseksi sen, että mahdollisimman moni nuori voi elää elämäänsä ilon ja tekemisen kautta!

Anna tukesi

KOULUVIERAILUT

Pelastusarmeijan työntekijöitä voi kutsua vierailemaan kouluissa kertomassa Pelastusarmeijan toiminnasta.

Kouluvierailut

NUORISON VASTUUTIIMI

Pelastusarmeijan lapsi- ja nuorisotoiminta tarjoaa turvallisen kristillisen ympäristön, jossa jokainen voi kokea olevansa tervetullut juuri sellaisena kuin on.

Vastuutiimi