Kultaa kalliimpaa

image description

Kultaa kalliimpaa on Pelastusarmeijan yhteinen lasten kesäleiri, joka on tarkoitettu noin 7-12-vuotiaille tytöille ja pojille eri paikkakunnilta. Leiri järjestetään Tampereen lähellä Ylöjärvellä Pelastusarmeijan leirikeskuksessa.

Leiriohjelmasta

Leirin ohjelmassa on kesäistä puuhaa ja kivaa toimintaa, mm. pelejä, leikkejä, musiikkia, liikuntaa ja Raamattu-hetkiä. Leirillä selvitetään, mikä voisi olla kultaa kalliimpaa ihmisille ja Jumalalle. Leiriohjaajina mukana ovat Kirill Burunov ja Marja Alftan Helsingistä, Jessica ja Daniel Bryant-Rönnqvist Vaasasta, Kaisa Mäkelä-Tulander Oulusta ja Metti Saajoranta ja Reetta Ohra-aho Tampereelta.

Leirin hinta ja matkustaminen leirille

Leirin hinta on 30€ + matkakulut. Leiriläisille on otettu leirin ajaksi vakuutus. Tarvittaessa voit pyytää leirimaksuun apua lähimmästä Pelastusarmeijan osastosta. Ylöjärven leirikeskuksen osoite on Sovelontie 91. Järjestämme tarvittaessa yhteiskyytejä. 

Ilmoittautuminen leirille ja lisätiedot

Ilmoittaudu leirille viimeistään 1.6. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen viikonloppua kirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä, maksamisesta, varusteista ym. tarpeellisesta. 

Lisätietoa viikonlopusta saat puhelimitse Kaisalta p. 044 757 7879 tai Sannalta p. 044 757 7994 tai sähköpostitse nuoriso@pelastusarmeija.fi

Ilmoittaudu tästä leirille!