Nuorten viikonloppu 27.-29.4.

image description

Nuorten viikonloppu on tarkoitettu noin 12-16-vuotiaille nuorille, ja se järjestetään Tampereen lähellä Ylöjärvellä Pelastusarmeijan leirikeskuksessa. 

Leiriohjelmasta

Ohjelmassa on mm. pelejä, leikkejä, musiikkia, liikuntaa, aktiviteetteja ja Raamattu-opetusta. Viikonloppuna vietetään aikaa rennosti yhdessä ja opitaan ehkä jotakin uutta. Ohjaajina mukana ovat ainakin Kirill Burunov, Jessica Bryant-Rönnqvist, Daniel Bryant-Rönnqvist, Kaisa Mäkelä-Tulander ja Sanna Vähäaho.

Leirin hinta ja matkustaminen leirille

Leirin hinta on 30€ + matkakulut. Leiriläisille on otettu leirin ajaksi vakuutus. Tarvittaessa voit pyytää leirimaksuun apua lähimmästä Pelastusarmeijan osastosta. Järjestämme yhteiskyytejä, kun selviää, miltä paikkakunnilta on tulossa nuoria. Ylöjärven leirikeskuksen osoite on Sovelontie 91.

Ilmoittautuminen leirille ja lisätiedot

Ilmoittaudu leirille viimeistään perjantaina 13.4. Leiri järjestetään, jos määräaikaan mennessä ilmoittautuu riittävä määrä nuoria. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään ennen viikonloppua kirje, jossa kerrotaan tarkempia tietoja leiristä, maksamisesta, varusteista ym. tarpeellisesta. 

Lisätietoa viikonlopusta saat puhelimitse Sannalta p. 044 757 7994 tai sähköpostitse nuoriso@pelastusarmeija.fi.

Ilmoittaudu tästä!