Lapsi- ja nuorisotyön koulutukset

image description

Ideoita lapsi-, nuoriso- ja perhetyöhön 31.1.2019

Kevään koulutuspäivä järjestetään Helsingissä torstaina 31.1. klo 10–17. Koulutus on tarkoitettu kaikille Pelastusarmeijassa lasten, nuorten ja perheiden parissa työskenteleville – niin upseereille ja sosiaalisten työpisteiden työntekijöille kuin osastojen jäsenille ja vapaaehtoisillekin. 

Koulutuspäivässä tutustutaan liikunnan ja musiikin monipuolisiin mahdollisuuksiin sekä ihmiskaupan vastaiseen toimintaan lapsi-, nuoriso- ja perhetyössä.

Ilmoittautuminen

Koulutuspäivä järjestetään yhteistyössä aikuis- ja perhetyön kanssa, ja se on osallistujille ilmainen. Matkakulut huolehtii lähettävä Pelastusarmeijan osasto tai muu toimipiste. Koulutuspäivään voi ilmoittautua 20.1. asti tästä! Koulutuspäivä järjestetään, jos siihen ilmoittautuu riittävä määrä osallistujia. Otamme yhteyttä kaikkiin ilmoittautuneisiin ja vahvistamme päivän toteutumisen viimeistään 21.1.

Koulutuspäivässä ovat mukana kapteenit Seppo ja Tuula Takala, majuri Natalia Penttinen, Sanna Vähäaho, everstiluutnantti Lyn Hills ja eversti Anne-Dore Naud

Lisätietoa koulutuksista: nuoriso@pelastusarmeija.fi / lapsi- ja nuorisotyön koordinaattori Sanna Vähäaho p. 044 757 7994.

Syksyn koulutuspäivä järjestetään torstaina 24.10. Helsingissä. Toiveita koulutuspäivän sisällöstä otetaan mielellään vastaan: nuoriso@pelastusarmeija.fi.