Lyhty-17

image description

Pelastusarmeijan partiolaisten 100-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestetään juhlaleiri Lyhty-17 juhannuksena 22.-25.6. Vihdin Nummelassa, lasten lomakodilla. 

Pelastusarmeijan partiolaiset Suomessa täyttävät 100 vuotta, ja sen kunniaksi haluamme kutsua sinut juhannuksena tutustumaan partioon. Leirillä opitaan uusia taitoja, yövytään teltassa, leikitään, lauletaan ja seikkaillaan. 

Leiriohjelma

Leirillä saat tutustua erilaisiin vesiaktiviteeteihin, kädentaitoihin ja luonnossa liikkumiseen sekä tietysti uusiin ystäviin. 7-11-vuotiaille lapsille ja 12-16-vuotiaille nuorille oma, partiohenkinen ohjelmansa. 

Leirin hinta

7-11-vuotiaille leiri on 60 euron hintainen, 12-16-vuotiaille 40 euroa. Leirien hinnat sisältävät RAY:n tuen. Leiripaikat myönnetään sosiaalisen, taloudellisen ja terveydellisen tilanteen mukaan. Ilman perusteita (eli ilman RAY:n tukea) leirin hinta on jopa kaksinkertainen. 

Leirille hakeminen

Leireille hakeminen tapahtuu alla olevan linkin kautta. Tarvittaessa lähetämme paperihakemuksen postitse kotiin täytettäväksi. Vahvistamme hakemuksen saapumisen ja lähetämme hyväksymiskirjeen ja laskun sähköpostitse. Ennen leiriä lähetetään vielä leirikirje postitse kotiin. Leiripaikkaa kannattaa hakea ajoissa!

Tuen hakeminen leirimaksuun

Tukea leirimaksuun voi hakea oman alueen sosiaalitoimistosta, ja erityistapauksissa pyrimme aina löytämään rahoituksen, jos leiripaikalle on todellinen tarve. Saman perheen lapsille myönnetään 25€ sisarusalennus toisesta lapsesta alkaen. Kaikkien leirien hintaan sisältyy yhteiskuljetus Helsingistä. 

Vierailupäivä leirillä

Leirillä on mahdollista tulla vierailemaan leirin päätöspäivänä, sunnuntaina 25.6. klo 12-16 välillä. Ohjelmassa on leirijumis ja päätösmarkkinat. Ilmoitathan ystävällisesti etukäteen tulostasi alla olevan linkin kautta.

Hae tästä leirille!

Ilmoittaudu vierailupäivään!Lisätietoa

Leiristä ja vierailupäivästä saat lisätietoa sähköpostitse: nummela.lomakoti@pelastusarmeija.fi tai soittamalla p. 044 757 7994 / Sanna

Leirikirjeen voit ladata tästä

Leirilaulu Lyhty (säv. ja san. Tuomas Kannisto)

Vanhan lyhdyn minä löysin ullakolta Oikein hienon, jota kukaan vaan ei polta, lasit mustuneet kun valaise ei enää Monet myrskyt lienee nähnyt lyhty tää Päässyt loppumaan myös oli sydänlanka Uuden kiinnitin, se tuntui sopivalta Veden ämpäriin hain virrasta joen Noet puhdistin pois hiljaa hangaten Loistakoon lyhtyni Valo tulvikoon taas elämääni Loistakoon muillekin, jotka tahtoo löytää tien takaisin Vaikka tuulee, on lyhdyssäni liekki Halki öiden se valaisee mun tieni Vaikka pimeys ois piilottanut kiven Enää kompastu en maahan varjojen Loistakoon lyhtyni Valo tulvikoon taas elämääni Loistakoon muillekin, jotka tahtoo löytää tien takaisin