NAPPIS on Pelastusarmeijan ilmainen lastenlehti. Se sisältää raamatunkertomuksia, tehtäviä, pelejä ja puuhaa sekä tietoa Pelastusarmeijan lasten toiminnasta. Nappis ilmestyy kaksi kertaa vuodessa.

Selaa lehtiä tästä

Poimintoja Nappiksesta:

Hyvä mies toisesta maasta

Eräs mies oli matkalla erämaan halki toiseen kaukanaolevaan kaupunkiin.  Erämaassa joukkomiehiä pysäyttivät hänen autonsa. He satuttivat häntä ja ryöstivät hänet. Miesjäi maahan makaamaan. Häntä sattui kovasti.

Aivan sattumalta tiellä kulki pappi hienollaautollaan. Kun pappi tuli miehen kohdalle, hän ohjasi auton toiselle kaistalleja käänsi katseensa pois. Hän kiihdytti vauhtiaan, ettei häntäkin ryöstettäisi.Hän ei haluaisi menettää autoaan tai liata sitä auttamalla likaista miestä.

Mies makasi maassa. Hänellä oli kuuma, ja häntä koski.Aurinko paistoi kuumasti ja hänellä oli jano. -Kunpa tulisi joku joka auttaisi,hän ajatteli.

Kesti jonkin aikaa, että tiellä liikkui taas joku. Sieltätuli seurakunnan pastori autollaan. Hän hidasti hiukan vauhtia katsoakseenkuinka oli käynyt. Hän otti kuvan kännykällään ryöstetystä miehestä ja laittoisen Facebook:iin. –Voi miten tuota miestä on kohdeltu pahasti! Mihin tämämaailma on menossa?, hän kirjoitti kuvansa yhteyteen ja sai 51 tykkäystä ja 10jakoa. Hän ei kuitenkaan pysähtynyt auttamaan. Hän oli aivan liian kiireinenkokoukseen. Kokouksessa hän kyllä puhuisi miehestä.

Oli iltapäivä, ja mies makasi edelleen tiellä. Tielläei ollut kulkenut muita autoja koko päivänä. Hänen toivonsa alkoi huveta. Äkkiähän näki lähestyvän auton valot. Se hidasti ja pysähtyi. Autosta nousiulkomaalaisen näköinen mies ja tuli hänen luokseen. Hänet nostettiin autoon javietiin läheisen kaupungin parhaimpaan hotelliin.

-Anna tälle miehelle paras huoneesi. Kutsu lääkärikatsomaan häntä ja kerro keittiölle, että valmistavat ruokaa. Jos hänestä onmitään kuluja, minä maksan kaiken, kun tulen taas käymään, tämä sanoi hotellinvastaanottovirkailijalle ystävällisesti ja he tekivät kaiken, kuten heitä olipyydetty.

Vapaaehtoisia kirjoittajia ja kuvittajia kaivataan!

Pidätkö kirjoittamisesta, juttujen tekemisestä, haastattelemisesta, piirtämisestä, maalaamisesta, tehtävien suunnittelusta tai valokuvaamisesta? Haluaisitko olla mukana Nappiksen toimitustiimissä antamalla aikaasi juttujen tekemiseen? Lähetä pieni näyte tekeillä olevan lehden teemasta tai ota yhteyttä, niin jutellaan lisää asiasta: [email protected]