Partio

image description

Partiotoiminta on osa Pelastusarmeijan nuorisotyötä. Partiolaiset noudattavat Suomen Partiolaisten partio-ohjelmaa. Pelastusarmeijan partiolippukunnille on ominaista palveluaatteen korostaminen toiminnassa sekä kansainvälisyys. Partiolupauksen antaminen ja sitoutuminen partion arvoihin ovat osa partiomenetelmää. Lue lisää partiolupauksesta, arvoista ja ihanteista! Pelastusarmeijalla on ollut partiotoimintaa Suomessa vuodesta 1917 lähtien. Pelastusarmeijan partiotoiminnan historiaan voit tutustua täällä

Pelastusarmeijalla on kaksi aktiivista lippukuntaa:

Lippukunnat kokoontuvat Helsingissä yhdessä, os. Uudenmaankatu 40 (käynti sisäpihan kautta): sudenpennut keskiviikkoisin klo 18-19 ja seikkailijat keskiviikkoisin klo 18-19.30

Pelastusarmeijan 100-vuotiasta partiotoimintaa juhlistetaan sunnuntaina 12.11. Helsingissä. Ohjelmassa on koko perheen juhlajumis klo 11 ja sen jälkeen lounas ja kakkukahvit. Juhlapaikkana on Temppelin osasto (os. Uudenmaankatu 40). Toivomme ilmoittautumisia ruokailua varten 5.11. mennessä: nuoriso@pelastusarmeija.fi / p. 044 757 7994 (Sanna).

Uusi lasten seikkailukerho kokoontuu Helsingin Mellunmäessä, ja perheiden seikkailulauantait ovat alkaneet Helsingin Kalliossa. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä!

Pelastusarmeijan partiotoiminnan 100-vuotisen taipaleen kunniaksi järjestettiin juhannuksena juhlaleiri Lyhty-17. Tempelscouterna-lippukunta järjesti oman juhlanuotion toukokuussa.

Voit seurata meitä myös facebookissa!