Partio

image description

Pelastusarmeijan partiolippukunnat kokoontuvat Helsingissä yhdessä, os. Uudenmaankatu 40 (käynti sisäpihan kautta). Toimintaan ovat tervetulleita mukaan kaikenikäiset vanhat ja uudet partiolaiset!

Sudenpennut (7-9-vuotiaat), seikkailijat (10-12-vuotiaat) ja tarpojat (12-15-vuotiaat) kokoontuvat kaikki keskiviikkoisin klo 18 - 19.30. 

Pelastusarmeijan partiolippukunnat:
  • Tempelscouterna (TeSco) Yhteyshenkilönä Birgitta "Gittan" Kiiski, p. 040 718 9028. Tarkemmin tietoa viikoittaisesta ohjelmasta yms. voit lukea TeScon omilta sivuilta!
  • Pursitytöt Yhteyshenkilönä Riitta "Mökö" Heiskanen, p. 050 567 8991.

Perhepartiotoimintaa Porvoossa. Perhepartio tarjoaa alle kouluikäisille ja heidän vanhemmilleen esimakua siitä, mitä yli 7-vuotiaat ja aikuiset voivat partiossa tehdä. Perhepartiolaiset pääsevät tutustumaan toisiinsa, partiolaisten perinteisiin, partion arvoihin ja tavoitteisiin sekä lippukunnan toimintaan leppoisassa tahdissa leikkien, ulkoilun, askartelun ja muun hauskan puuhastelun sekä retkien kautta. Perhepartiolaiset tapaavat kerran kuukaudessa lauantaisin. Lisätietoa ja ohjeet ilmoittautumiseen löytyvät täältä.

Etsimme uusia aikuisia mukaan toimintaan Helsingissä ja Porvoossa. Lisätietoa lippukunnanjohtaja Birgitta "Gittan" Kiiskeltä, p. 040 718 9028 / [email protected] 

Voit seurata meitä facebookissa ja Instagramissa.

Partiotoiminta on osa Pelastusarmeijan nuorisotyötä. Partiolaiset noudattavat Suomen Partiolaisten partio-ohjelmaa. Pelastusarmeijan partiolippukunnille on ominaista palveluaatteen korostaminen toiminnassa sekä kansainvälisyys. Partiolupauksen antaminen ja sitoutuminen partion arvoihin ovat osa partiomenetelmää. Lue lisää partiolupauksesta, arvoista ja ihanteista. Pelastusarmeijalla on ollut partiotoimintaa Suomessa vuodesta 1917 lähtien. Pelastusarmeijan partiotoiminnan historiaan voit tutustua täällä