Yleistä

Pelastusarmeija on kristillinen ja protestanttinen liike ja avustusjärjestö, jonka hierarkia on järjestetty armeijamaisesti. Pelastusarmeijalaisuuteen kuuluu voimakkaasti toiminta yhteiskunnan vähävaraisten ja syrjäytyneiden auttamiseksi.

Lue lisää

Koko maailma liikkeelle 2017

Historia 

Pelastusarmeija on toiminut Suomessa yli 125 vuoden ajan, ihmisten apuna ja ihmisten auttamana. Sortovuosien, sisällissodan, maailmansotien ja lamojen koettelema maa on saanut Pelastusarmeijalta sekä materiaalista että henkistä apua kaikissa historiansa vaiheissa. 

Lue lisää

 

Museo

Seinään maalatut sanat ’Soppaa, saippuaa, sielunhoitoa” sopii motoksi näyttelylle, joka kertoo Pelastusarmeijan yli 125-vuotisesta taipaleesta Suomessa.

Lue lisää

Kansainvälinen päämaja

Kansainvälinen Pelastusarmeija toimii 128 maassa ja 175 eri kielellä. Toimintaa johdetaan Kansainvälisestä päämajasta käsin. Lontoossa sijaitseva päämaja toimii Pelastusarmeijan johtajan, kenraali André Coxin alaisuudessa.

Lue lisää

Tutustu Pelastusarmeijan oppiin

Uusitussa opin käsikirjassa kerrotaan siitä, mihin pelastusarmeijalaiset uskovat. 11 opinkappaletta johdattelevat uskomme ytimeen.

Tutustu

Tilaa Sotahuudon näytenumero

Sotahuuto on Pelastusarmeijan lehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Se kertoo Pelastusarmeijan maailmanlaajuisesta työstä ja tarjoaa artikkeleissaan hyvää sanomaa.

Tilaa