Avoimet työpaikat

image description

Haluatko tehdä työtä Suomen vähäosaisten hyväksi? 

Tervetuloa Pelastusarmeijaan! Tee työtä jolla on merkitys!SOSIAALISEN LEIRITOIMINNAN JOHTAJA


Suomen Pelastusarmeijan Säätiö etsii määräaikaiseen työsuhteeseen lomakotitoiminnan eli sosiaalisen leiritoiminnan johtajaa. 

Lomakotitoiminnan johtaja vastaa Vihdin Nummelassa tapahtuvan leiritoiminnan organisoinnista sekä työntekijöiden ja vapaaehtoisten valinnoista ja perehdyttämisestä yhdessä työparinsa kanssa. Lisäksi hän on aktiivisessa roolissa leiritoiminnan talouteen, viestintään ja leirikeskuksen kiinteistöön liittyvissä asioissa. Työ sisältää laajasti niin hallinnollisia kuin kasvatuksellisiakin tehtäviä.

Työtehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää sekä kasvatuksellista että hallinnollista osaamista. Lisäksi edellytämme hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja, itsenäistä työotetta ja joustavuutta työn aikatauluissa. Eduksi katsomme kokemuksen leiri- ja järjestötyöstä sekä hyvän englanninkielen taidon.

Vastineeksi tarjoamme joustavan ja monipuolisen työtehtävän kansainvälisessä kristillisessä järjestössä, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uudistuvaa organisaatiota sekä kehittyä ja kouluttautua omassa tehtävässä.

Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on opintovapaan aikainen sijaisuus, joka päättyy 31. toukokuuta 2018. Leiritoiminnan arkeen on mahdollisuus tutustua kesän 2017 aikana. 

Palkkaus sopimuksen mukaan (Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimus). Toimisto sijaitsee Helsingissä Pelastusarmeijan Päämajassa Punavuoressa, leirikeskus puolestaan Vihdin Nummelassa Hiidenveden rannalla.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista työpisteiden välillä. Lähetä tiivis hakemus ja ansioluettelo mahdollisine suosittelijoineen 7.5.2017 mennessä osoitteeseen marko.yrjana@pelastusarmeija.fi, otsikkoriville "Työhakemus".

Kutsumme osan hakijoista haastatteluun, pääasiallisesti torstaina 18.5. aamupäivällä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Marko Yrjänä, marko.yrjana@pelastusarmeija.fi, p. 044 757 7979.


Asumipalveluyksiköiden rekryportaali 

Pelastusarmeija on laaja-alainen toimija. Meillä on hengellistä ja sosiaalista toimintaa ja näiden lisäksi vielä kierrätystoimintaa. Ilmoitamme uusista työpaikoista paikkakuntakohtaisesti. 

HUOM! Etsimme joukkoomme aina myös vapaaehtoisia.