Avoimet työpaikat

image description

Haluatko tehdä työtä Suomen vähäosaisten hyväksi? 

Tervetuloa Pelastusarmeijaan! Tee työtä jolla on merkitys!Lapsi-ja nuorisotyöntekijä

Meillä avautuu syksyllä 2018 työpaikka Lapsi-ja nuorisotyön projektiin (1 vuosi).
Kyseessä on osa-aika työ (20h/viikko). Työ on luonteeltaan hengellistä.
Koulutusvaatimus on Lähihoitajan perustutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.
Lähetä hakemuksesi 10.8.2018 mennessä osoitteeseen:
tampere.osasto@pelastusarmeija.fi


Kesätöitä tarjolla lasten lomakodissa Vihdin Nummelassa

Leirityöntekijöiden haku kesäksi 2018 on alkanut. Hakuaikaa on 12.1. saakka. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun viikoilla 7-9. Ohjaajien haastattelut pidetään Helsingissä 16.-18.2., muiden työntekijöiden haastattelut joko Helsingissä tai Nummelassa. Ilmoitamme päätöksistä kaikille hakijoille sähköpostitse ja haastatteluissa mukana olleille puhelimitse.

Haemme leiriohjaajia, laitostyöntekijöitä ja keittiöhenkilökuntaa kesän leirijaksolle (kesä-heinäkuu). Työntekijöitä haetaan koko kesäleirikaudelle, ei yksittäisille leireille. Työ on vuorotyötä (työtehtävästä riippuen aamu-, ilta- ja yövuoroissa), ja vapaapäivät jakautuvat tasaisesti koko kesän ajalle. Työntekijöillä on mahdollisuus asua ja ruokailla lomakodilla edullisesti työvuorojen ulkopuolellakin. Leirit pyörivät myös viikonloppuisin. Lomakoti noudattaa soveltuvilta osin yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sen mukaista palkkausta lisineen.

Nuorille 15-18-vuotiaille on tarjolla töitä laitoshuollon ja keittiön avustavissa tehtävissä. Työaika on päivittäin 6 tuntia, ja työjakso noin kaksi viikkoa.

Lomakoti pyrkii myös olemaan hyvä työyhteisö, jossa jokainen voi kokea saavansa kehittyä ja kasvaa työssään, tulevansa tuetuksi ja vuorostaan antaa tukea muille. Lomakoti on koti paitsi rakkaille leirilapsillemme myös meille työntekijöille. Lomakodilla järjestetään vuoden aikana leiritoimintaa noin 300 lapselle. Suurin osa leirityöstä keskittyy kesään, jolloin kesä-heinäkuun viidellä lastenleirillä käy kullakin noin viisikymmentä 4-11-vuotiasta tyttöä ja poikaa. Leireillä majoitutaan sisätiloissa. 

Pelastusarmeija on kristillinen järjestö, jonka yhtenä toimialueena on sosiaalinen auttamistyö erityistä tukea tarvitsevien lasten ja perheiden parissa. Toiminta perustuu kristillisiin arvoihin, joihin hakijoilta toivotaan myönteistä suhtautumista.

Tarkempia tietoja työtehtävistä ja hakuprosessista löydät täältä.

Asumipalveluyksiköiden rekryportaali 


Pelastusarmeija on laaja-alainen toimija. Meillä on hengellistä ja sosiaalista toimintaa, hallinnollisia ja varainhankintaan liittyviä tehtäviä ja näiden lisäksi vielä kierrätystoimintaa. Ilmoitamme uusista työpaikoista paikkakuntakohtaisesti. 

HUOM! Etsimme joukkoomme aina myös vapaaehtoisia.